Herranjumala täällä on kaunista. Täydellinen sää, turkoosi meri, idyllisiä pikkukyliä, hyvää ruokaa ja yöllisiä saariseikkailuja.
Odotin paljon tältä matkalta, mutta jo muutamassa päivässä odotukset hyppäsivät sen  korkeimman riman yli sellaisella loikalla, että jos vain mahdollista, purjehtiminen Välimerellä on heti uudelleen matkalistalla.

 

Ensimmäinen yö oltiin hotellissa Dubrovnikissa, mutta nyt loppuloma menee tosiaan purjeveneellä kierrellen eri saaria. Koska olemme suurimman osan ajasta veneessä, ilman minkäänlaista nettiyhteyttä, on päivitteleminen täältä lähes mahdotonta.
Ah, someloma tuntuu todella rauhoittavalta, mutta samalla kuitenkin tekisi mieli näyttää teille koko ajan reaaliajassa meidän seikkailuja ja näitä kauniita paikkoja. Välillä käynkin saarien pikkukahviloista käsin päivittelemässä Instagramia ja snapchattiä (@juliatoivola) Parhaimmat tarinat ja kuvavirrat blogiin (videokin tulossa), kuitenkin sitten kotoolta ajan kanssa :)

Nyt läppäri kiinni ja kohti illallista!

Kommentit (3)

Vierailija

Aaah minkä näköstä. Ootan jo innolla tulevia postauksia sieltä! Tää vaan pahentaa omaa lomakuumetta 😩 pitäkää ihana loma! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram