En varmasti ole ainoa, kelle heinäkuu tuli aivan puskista. Tekisi mieli huutaa, että kesä hei, otetaanpa nyt ihan alusta. Aloitetaan vaikka kesäkuusta, mihin sekin meni? Ja miksi  ei vieläkään ole ollut kunnon hellepäiviä?

Onneksi heinäkuussa on paljon kivaa tekemistä. Vaikka hellepäivät on myöhässä valvotaan me silti valoisissa öissä, pyöräillään kauniissa maisemissa ja tanssitaan festareilla.

 

Tässä kuussa tulossa:

REGATTA
(AH, Hanko! Niin täynnä muistoja. Regatassa on aina ihan älyttömän hauskaa, enkä malta odottaa mitä kommelluksia saadaan tänään siellä aikaan).

RUISROCK
(Kuten tässä postauksessa jo sanoinkin, olen menossa ensimmäistä kertaa ruissiin enkä malta odottaa että festarikesä saa kunnolla alkunsa).

GOTLANTI
(Muistatteko kun viime vuonna pyöräiltiin Turun saaristossa? Tänä vuonna lähdetään samalla poppoolla vieläkin pidemmälle, nimittäin katselemaan pyörien selästä Gotlantia! En ole koskaan käynyt esim. Visbyssä, joten odotan tätä reissua todella innolla. Olemme reissussa 6 päivää ja tämähän tarkoittaa itselleni pientä lomaa, nimittäin läppäri jää kotiin ja ajastettuna on teille valmiiksi taas erilaisia postauksia mm. Suosikki markettikosmetiikkani ja elämäni ennustuksia :D).

 

Näiden jälkeen heinäkuu menee luultavasti paria mökkipäivää lukuun ottamatta nauttien Helsingistä <3 
Nyt aamupalalle ja sitten auto kohti Hankoa!

 

 

Dress - Zara
Shoes - Zara
Bag - Ellos
Photos:
Mona Salminen

Kommentit (2)

sanniiiiis

Gotlanti on maailman kaunein paikka! olin kerran siellä vaeltamassa yksin 5 päivää. Rannat on aivan upeita hiekkarantoja, ja veden väristä voisi luulla että on jossain Kroatiassa. Visby on myös aivan ihana kesäkaupunki, olisi ihana jos siellä olis joku kesäpaikka itellä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram