Heräsin eilen oudon harmoniseen tilaan. Sadepisarat rummuttivat peltikattoon ja nousin melkein heti herättyäni sängystä. Kello oli seitsemän. Ei väsyttänyt, mutta ei ollut kiire minnekään.
Kävin aamutapahtumassa uudistetussa Kämp Spassa – siellä vasta harmonia jatkuikin. Vanhasta tummasta aasilaishenkisestä spasta ei ollut tietoakaan ja tilalla oli uusi skandinaavisempi ja raikkaampi spa. Varatessani aikaa hoitoon, huomasin jotain outoa kalenterissani – se oli miltei tyhjä!
Tajusin miksi oloni oli ollut niin rentoutunut koko aamun. Kaikki isoimmat työt, kuvaukset ja kiireisimmät deadlinet oli nyt tehty. Edellisen viikon(viikot) olin juossut ihan hulluna ympäriinsä ja nyt edessä ei olekaan pariin viikkoon kuin muutama pieni työjuttu kalenterissa. Tuntui hassulta. Tuntui melkein ”kesäloman” alulta.
Tai niin kesälomalta kun bloggaaja/yrittäjä voi olla, mutta pääasia, että mieli on jo miltei lomalla. Se kun rentoutuu yleensä vasta vikana.

 

Innoissani lähes tyhjästä kalenteristani, päätin lähteä toimiston sijaan kiertelemään sadepäivän kunniaksi kauppoja. Hypistelin kaikessa rauhassa kaikkea. Osa liikkeistä oli vasta avannut ovensa ja ne olivat ihanan järjestyksessä ja tyhjiä – arkiaamu on paras aika shoppailla.
Kävin kirjakaupassa ja valitsin kesäluettavaa varmaan tunnin. Ostin kahvin ja kävelin espalla sateenvarjon alla yksikseni kaikessa rauhassa. Espan kukat tuoksuivat ihanalta sateessa ja ilma oli niin raikas. Mietin milloin viimeksi olisin edes ehtinyt haistella mitään kukkia.
Kotona avasin ikkunat ja nukahdin sateenropinan saattelemana päiväunille (mitä en nuku juuri koskaan). Loppuillan pesin pyykkiä, hain kauppahallista ruokaa ja tein kirjanpitoa. Illalla mietin, että tämän täytyi olla rentouttavin päivä koskaan.
Toivottavasti mieleni jatkaa myös tänään lomailuaan.
Nyt aamulenkille :) 

 

 

Sweater - BikBok Balance
Pants - GinaTricot
Bag - Gucci
Leather jacket - Sand
Photos: Kira Kosonen

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram