Eikö se niin mene, että tuleva morsian häärää sovituskopissa, ystävät odottavat jännittyneinä ulkopuolella ja juovat kuohuvaa. Huokaisevat yhteen ääneen kovaa kun verhot avautuvat ja hermostunut morsian astelee helmojaan pidelleen korokkeelle kaikkien eteen. Sitten yhdessä mietitään onko helma hyvä, merenneitomuoto oikea ja paljetteja liikaa.

Olin nähnyt sen vain elokuvissa (ja sadoissa tosi-tv –hääohjelmissa), mutta en ole koskaan itse ollut mukana sovituksessa. En ole koskaan ollut osallisena edes kovin monissa häissä, saatikka morsiamen läheisenä ystävänä morsiusneidon roolissa.

Ja voin kertoa teille salaisuuden; taisin olla itse enemmän innoissani tästä Saaran hääpuvun sovituspäivästä kun tuleva morsian itse.

Se ei kuitenkaan ole salaisuus, että Saarasta tulee maailman kaunein morsian (ja rennoin). Heti ensimmäinen mekko oli jo kuulemma jo täydellinen ja minusta taas jokainen näytti upealta.

Häihin on vielä monta kuukautta, mutta harjoittelen jo mielessäni puhetta, minkä olen vannonut siellä pitäväni. Olen surkea puheissa, ja oletan, että olen vieläkin surkeampi englanninkielisissä sellaisissa, mutta minulla on niin paljon ihania asioita sanottavana Saarasta ja Ryanista, etten voi olla hiljaakaan haha.

Tervettä aloittaa jännittäminen jo 11 kuukautta ajoissa?

Kommentit (12)

Vierailija

Haa.... Luulin jo, että sinä olet menossa naimisiin, sormuskuva ja kaikki. Kaunis on sormus ja onnea paljon morsiammelle!

Vaikea puvun valinta, kun kaikki istuvat ja ovat kauniita Saaran päällä.

Vierailija

Se on kaaso se morsiamen läheinen ystävä häissä. Miehillä bestman. Morsiusneito on yleensä joku suvun/ystävän pikkutyttö, joka kävelee alttarille ja sieltä pois kukkakori tms.kädessä :) :)

Tarja

On taas niin kauniita kuvia, että ei voi muuta kuin ihastella! :) Ja kaunis on kyllä kuvattavakin!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On! <3 Suosikkipukua ei itseasiassa näy ollenkaan kuvissa (koska halusimme pitää sen Saaran mieheltä salassa), mutta on hyvin samantapainen ensimmäisen kanssa :)

Vierailija

Miksi tuhlaatte rahaa siihen että voitte suorittaa sairaan rituaalin pedofiilin toimittamana ottaessanne kieroutuneen yhteiskunnan lakien mukaisesti typerän ruman häviäjän elämän kumppaniksenne?

fnla

Upeita kuvia ja pukuja! Osaatko sanoa minkä merkin puku tuo ensimmäinen on? Itsellä häät 2018 vasta, mutta haussa tollanen hieman boho-tyylinen mekko ja niitä tuntuu olevan turhan vähän myynnissä Suomessa..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, onnea kihlauksesta ja tulevista häistä :)
En millään muista puvun suunnitrelijaa, mutta se oli tuon putiikin "oma" ja joku Etelä-Afrikkalainen paikallinen suunnittelija. Eikä muuten edes ollut kallis! Pitää kysellä Saaralta tarkempia tietoja :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram