Kipparinlakkeja ja seilorihenkeä - Tommy Hilfigerin ja  Gigi Hadidin yhteistyömallisto tuntuu olevan kaiken huulilla, varsinkin perjantaina New Yorkin muotiviikoilla nähdyn spektaakkelimaisen karnevaalinäytöksen jälkeen.
Kuulin huhua tatuointikojuista ja hattarakiskoista. Näytösvideolla näkyy maailmanpyörää, tivolilaitteita ja karnevaalivalojen säihkettä.

Aikamoinen show! Katsottiin sitä videolta toissapäivänä Naughty burgerssissa pienessä Hilfiger eventissä. Jossain vaiheessa siinä vuohenjuustohampparin puolessa välissä käveli catwalkilla malliston suosikkikappaleeni Gigi Hadidin Moto –nahkahousut pitkin näyttöä.
Samaiset housut jotka minulla oli päälläni kyseisen malliston pienissä bloggaajakuvauksissa edellisellä viikolla. Saatiin koota suosikkityyli mallistosta ja tässä omani lopputulosta.

Nahkapullahousut. Takapuoleni antoi niille uuden nimen tajuttuaan, että jollain ihmeellä housut eivät litistä pullataikinapyllyäni littanaksi, vaan melkeinpä jopa muotoilee sen pyöreämmäksi ja saa minut itsenikin epäilemään, että olenko käyttänyt kuvissa jotain sijaispeppua.

 

Tänään raahaan pullataikinani kohti Kööpenhaminaa. Tiedä, taas! Mutta, ah syksynhelteiselle Köpikselle ja Maybellinen lanseerausbileille ei sanota ei ei. 

 

 

Whole outfit - Tommy Hilfiger x Gigi
(shoes Zara)
Photos & editing: Janita Autio

Kommentit (10)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

😘 Jeee! Mallistossa on kyllä "muutamia" upeuksia 😁 Nahkahousujen lisäksi kuola valuu myös erityisesti kiiltäville saapikkaille ja pitkälle navy blue takille ❤️

K

Moikka Julia, näin sut tänään lentokentällä ja nyt on pakko kommentoida vaikka en sitä yleensä tee. Herranjumala sä oot kaunis. Vaikka oot kuvissakin kaunis ni täytyy sanoa että luonnossa vielä varmaan 100x kauniimpi! 

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei ihana! Et tiedäkkään miten sopivaan hetkeen kommenttisi tuli, kun olin juuri lukenut ilkeän kommentin koskien ulkonäköäni (ja vaikka niistä viis veisaan enään, niin ai vitsit miten ihanalta tuntui avata kommenttiboksi ja nähdä tämä <3).

Tuntemattoman vilpitön kehu toiselle kertoo niin paljon kauniista ihmisestä itsestään. Kiitos ❤️

Pirpu

Minäkin näin sut taannoin ruskeasuolla kadun toiselta puolen, kelasin kanssa että olet luonnossa hätkähdyttävän kaunis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram