Koh Samui, Thailand

 

Toisena Koh Samui päivänämme suuntasimme perjantaisin Fisherman’s Villagessa pidettäville yömarkkinoille.
Pitkä katu suljetaan illaksi skoottereilta ja autoilta, ja tilalle tulee silmänkantamattomiin kojuja, ruokakärryä ja ties mitä härpäkettä.

Enimmäkseen kojuissa myydään ns.”turistikrääsää”. Samat tuotteet toistuvat eri kojuissa. Koruja, saippuoita, puhelimenkuoria, elektroniikkaa, feikkilaukkuja, meikkejä, koriste-esineitä ym, mutta kyllä sieltä seasta löytyi myös kivojakin juttuja. Me emme tosin ostaneet mitään, lähdimme markkinoille ruokakojujen perään ja ai että olin taivaissa (ja syvällä valinnanvaikeudessa). Kärryistä kun löytyi ties mitä kierreperunaa, sushia, viiriäisenmunan minimunakkaita, jälkkäreitä, mereneläviä, kanavartaita, uuniperunoita, hedelmiä ja tietty mielin määrin thaiherkkuja. Ihan kaikkea!

 Ihmisiä oli paljon, mutta ei liiaksi, ja oli ihanan tunnelmallista ostaa pientä purtavaa mukaan, kierrellä ja napostella. Aloitin mango sticky rice nimisestä jälkkäristä, koska rakastan kaikenmaailman riisivanukkaita ja löydettyäni parhaimman näköisen riisimangokärryn (sellaisen missä mukaan tulee paljon kookosmaitoa), nappasin tuon herkun mukaani ja hoin poikaystävälleni varmaan sata kertaa miten olen jälkkäritaivaassa. Samalla yritin pakkosyöttää tätä mangounelmaa toisen nyrpistelevään naamaan – sticky mango rice jakaa kai mielipiteitä, poikaystäväni ei pidä siitä lainkaan :D

 Kulinarista markettiseikkailua jatkoin kevätkääryileillä, mistä siirryin kanavartaisiin. Tässä välissä söin myös poikaystävältä puolet pad thaista ja lopetin aivan ähkynä lettuihin. Voissa rapeaksi paistettu pohja, nutellaa, banaania ja päällä sitä makeaa ja paksua maitojuttua. Jälleen oltiin jälkkäritaivaassa – ja vatsa aivan pallona, mutta niin sen arvoista. Markkinoilta siirryimme rantabaariin oluelle, juuri sattumoisin pari minuuttia ennen tulishown alkamista. Täydellinen hetki sulatella ruokaa, nauttia showsta ja lämpimästä yöstä. 

 

Todella onnistunut ilta <3

Kommentit (9)

Vierailija

Mä en uskaltaisi syödä tuolla, voi saada superbakteereja... Ei ainakaan mitään kuumentamantonta!!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tykkään katuruuasta niin paljon, etten voi miettiä superbakteereja liikaa :D Onneksi ei tullut mitään. 

Vierailija

Ooh kylläpäs tuli ikävä kaakkois-aasian night marketteja 😍😍 se ihanien ruokien ja tuoksujen määrä mikä pistää pään pyörälle <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram