Pitkät uintitreenit ja aamusauna ennen toimistoa, lounaspalaveri ja lasi kuohuvaa, etätoimisto ravintolan kattoterassilla auringossa…

Tällä viikolla olen tehnyt jokaista edellä mainituista. Toisin sanoen nauttinut täysin rinnoin yrittäjyyden tuomasta vapaudesta ja siitä, että jos viikkoni ei ole kiireinen voin tuoda työnteon ohelle asioita mistä nautin. Pieniä ekstrajuttuja.

Hetken tunsin huonoa omatuntoa. Mitä ihmeen työntekoa on uiskennella ja nauttia ylikuumentunut läppäri sylissä auringosta ja silmiä siristellen puoliteholla meileihin vastailla?
En halua antaa sitä kuvaa, että tämä työ on vain kahviloissa lojumista ja skumpan siemailua. Sellainen kun ei ainakaan itselleni ole tosiaankaan aina mahdollista, mutta silloin kun on, niin miksi ihmeessä en olisi tuosta tilaisuudesta nauttimassa?

Yrittäjyys ja bloggaaminen on osittain aika stressaavaa, tulot ovat epävakaita ja silloin kun on kiireitä ei kahvilassa ehdi istuskella, mutta vastapainona se tuo juuri tämän vapauden tehdä välillä töitä mistä haluaa ja aikatauluttaa itse työtunteja.
Eipä siinä, että etätoimistotkaan aina tuntuisi hyvältä vaihtoehdolta. Meidän toimisto on siitä ihana, että se on paikka minne uppoudun kun on ne tärkeimmät prokkikset alla. Ihan sama vaikka ulkona olisi 30 astetta - eihän ne deadlinet katso lämpömittaria.

En tiedä oliko minulla tässä tekstissä mitään muuta pointtia kuin se, että piruvie miten fiiliksissä olen ollut tästä lämpimästä viikosta. Turha siitä on itseään siitä mollata :) 

 

P.s ihanaa äitienpäivää kaikille! Toivottavasti kaikki äidit saavat tänään paljon kukkia ja haleja <3

 

 

Jacket - Busnel (here)
Skirt - Busnel (here)
Shoes - Zara
Sunglasses - RayBan

Photos: Sabina Särkkä / Edit by me

Kommentit (4)

Vierailija

Vapaus on tosiaan mukava bonus, jonka riskinotosta (yrittäjyydestä) saa. Itse käyn usein lounasaikaan salilla treenaamassa ja saunomassa sen jälkeen. :) Turha tosiaan potea huonoa omaatuntoa - vastapainona yrittäjyys tuo kuitenkin myös läjän negatiivisia puolia, kuten epävarmuuden toimeentulosta.

Amanda

Tiiätkö tää saattaa kuulostaa tosi oudolta, mutta sanon silti: Jos sä oisit mies, oisit varmaan hyvin lähelle Metsurin näkönen. Ja sama toisinpäin jos Metsuri ois naispuolinen. Eikä tää oo ollenkaan pahalla sanottu tai piilokieroillen, koska mun mielestä aidosti ootte yks epätodellisimman hyvännäkösistä pareista ikinä. <3_<3 (Ehkä inspiraatio tähän mietteeseen lähtöisin tosta unisex aurinkolasimallista myös.)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ollut outoa ollenkaan, päinvastoin! Ihanasti ajateltu 😍 kiitos tästä ❤️
P.s jos olisin mies, olisin todella mielelläni Metsurin näköinen 🙈 sen verran komea mies kyseessä 👌🏼😅

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat