Vuoden muotiblogi. Olen miettinyt koko päivän mitä kirjoittaisin tähän, mutta en jostain syystä löydä oikein mitään sanoja..

Aloitanko kertomalla miten suuri kunnia on olla ensimmäistä kertaa ehdolla Elle Style Awardeissa vuoden muotiblogiksi?
Äh, se on juuri se millä kaikki olettavat tämän postauksen alkavan - mutta taisin juuri myös nyt niin tehdä, koska totta kai se on ihan mieletön kunnia. Ja merkkaa enemmän kuin osaan edes sanoa.

Kerronko kuinka upeita ovat muut 17 ehdokasta?
Senkin te jo tiedätte. He ovat u p e i t a.

Kerronko ehdokkuuden olevan tunnustus tehdystä työstä?
En edes tiedä mistä aloittaisin koska voisin jaaritella ikuisuuden siitä, miten blogin ylläpitäminen, yleisön saavuttaminen, uuden sisällön keksiminen/luominen, pr-suhteet/myyntityö, blogilla itsensä ehkä jopa elättäminen, kuvaamisen, editoinnin ja tekniikan osaaminen on ihan oma asiansa.
Mutta huomaatteko, tein sen kuitenkin.

Kerronko yleisöäänestyksestä?
Vai uskallanko sanoa ääneen, että peli on periaatteessa jo poikki siinä vaiheessa kenellä on isoin blogi ja aktiivisimmat lukijat. Toisaalta tämä myös kertoo sen, että silloin hän on selvästi tehnyt jotain oikein :)

Kerronko tyyli-inspiraatiosta?
Vai rehellisesti siitä, miten hetken epäilin, että voinko edes olla parasta muotiblogia kun sivuni ovat täynnä tomaattikeittoa ja asukokonaisuuteni niin fiilispohjaisia, etten itsekään tiedä tyyliäni kunnolla.

Ehkä kuitenkin kerron kuinka muistin teidän positiiviset kommentit asupostauksien alla, ja jotenkin erityisesti vielä sen kun paras ystäväni kesällä sanoi hellyyttävästi, että olen hänen inspiraationsa. Tuollaiset pienet lauseet merkkaavat aina paljon ja saavat tuntemaan, että totta hemmetissä voin olla ehdolla vuoden muotiblogiksi! Ihan mahtavaa!

Kiitos ystävät ja kiitos lukijat. Kiitos, että olette mukana matkassa. Tulitte tänne sitten tomattikeittojen, höpötyksien tai asukuvien takia.

 

Olla inspiroiva, on ehkä paras kohteliaisuus mitä tässä työssä saada.

 

Te päätätte  :) Äänestyssivulle pääsee täältä. 

Photos: Kira Kosonen

Kommentit (23)

Allu

Suomessa on paljon upeita, inspiroivia, hauskoja ja oivaltavia muotiblogeja. Jos oikein on hyvä blogi, on mukana sarkasmia, ruokajuttuja ja lepposta löpinää. Harvoin nämä kuitenkaan yhdistyvät samassa blogissa. Sinulta kuitenkin nämä kaikki löytyvät ja voin vain onnitella kovan työsi tuloksia! Blogiasi on aina ihana lukea, oli se sitten maailman herkullisimmasta kanakeitosta tai punaisista kynsistä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

EN KESTÄ, ihanasti sanottu

<3 <3 <3 <3 <3 ja sata sydäntä lisää. Iso kiitos :) 

(Ja ah, alkoi heti tehdä mieli sitä kanakeittoa :D)

k

Äänestin sua heti kun luin toisesta blogista ehdokkaiden tulleen julki! Oot niin inspiroiva niin tyyliltäs kuin persoonana :) Liian harvoin kommentoin mutta oot yks ehdottomia lemppareita <3 ! Ja sun ansiosta metsästin hitto yhtä Zaran mekkoa puol Helsinkiä läpi! Mutta lopulta löyty ja oli yhtä ihana kuin sun päällä:) KIIITOS kun jaksat aina kirjoittaa niin nokkelia tekstejä ja että sun asuista saa joka kerta jotain inspistä omaan tyyliin <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Äänestikö 😳 Voi ei, et tiedäkkään miten kiva tuo oli lukea. Ihanasti sanottu KIITOS <3

Ja huh, hetken jo ehdin luulla ettet koskaan löytänyt mekkoa :D Hyvä että löytyi ja oli sopiva, tulee onnistunut fiilis itsellenikin täällä 😊

Emppuuuuu

Kävin jo sua aiemmin äänestämässä, kun huomasin että tollanen äänestys on meneillään. Ei tarvinu kauaa miettiä ketä äänestää. :) Onnea ehdokkuudesta siis, oot sen niin ansainnut! Ja vaikka tässä kilpaillaan parhaasta muotiblogista niin sun blogissa on muodin lisäksi kaikkea muutaki sisältöä, ehkä just siks tää onki päässyt yheksi lempparikseni kun on sopivasti kaikkea! Haluan vielä sanoa näin kun kerranki jaksan kommentoida (oikeesti tosi monesti aion mutta laiskuus harmillisesti iskee..), että sun tekstiä on ihan super kiva ja ilo lukea! Esimerkiksi sun edellinen postaus oli niin hauskasti kirjoitettu, että nauroin yksin ääneen. :D Veikkaan että inspiroit aika monia muitakin ystäväsi lisäksi, minua ainakin. <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Okei en tiedä onko se siitä että kello on jo näin paljon ja olen ihan poikki, mutta hyvä etten kohta alan pillittämään :D Niin ihania sanoja että vähän nöyräksi vetää <3 kiitos 🙏 Ihanaa että jaksoit kommentoida, arvostan sitä :)

KKata

Olet ehdottomasti inspiroivimpia bloggaajia Suomessa, yhdyn tähän! hyvä blogi tuo hyvän mielen, ja sitä on todellakin tarjolla sun postauksissa. Rakastan tyyliäsi kirjoittaa; lyhyitä ja ytimekkäitä tekstejä, sarkasmia, rentoutta ja itsevarmuutta, täydellinen kombo! Ja hei, sun tyyli on mahtava, oot oikeessa paikassa älä huoli ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En huoli 😊 Tulin niin hyvälle tuulelle tulin kun avasin kommenttiboksin ❤️ Kiitos ihanasta kommentista, täällä hymyillään suupielet korvissa :):)

Kisu

Heippa!

Äänestin sua heti, kun törmäsin toisen blogin kautta sun ehdokkuuteen!

Oot mun suurin inspiraationlähde ja sun kirjoituksista nousee aina hymy huulille unohtamatta sun ihanaa tyyliä!

Oot Julia ansainnu todellakin ehdokkuuden!

xoxo Kisu

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mitääää, hypin täällä tasajalkaa ja taputtelen käsiä yhteen <3 <3 <3 Iso kiitos ja kumarrus äänestäsi ja kommentista, siitä että luet ja siitä että olet vain ihana!

Ensa

Mäkin toivoisin et sä voitat. Just siksi, kun sun tyyli uppoaa muhun kuin...en keksi tähän mitään hauskaa esimerkkiä, mut sä keksisit. Se onkin toinen syy, miksi haluan sun voittavan. Oot hauskin kirjoittaja! :) ja mä fanitan myös tomaattikeittoa <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

MÄ EN TIEDÄ MITÄ SANOA :D haha, nyt veit sanat suusta multakin, ihan paras kommentti ja kohteliaisuus. Hitsi että olette kivoja <3 Kiitos päivän piristyksestä, tomaattikeittofanituksesta ja siitä että luet <3

LauraKaa

Äänestin :)! Inspiroiva, mukaansatempava ja hauska blogi! Vaikka joku aihe ei kiinnostaisi, tulee teksti luettua ja kuvat selattua :).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla 🙌❤️😘 Kiitos, olette kyllä ihan parhaita! En jotenkin osannut yhtään odottaa näkn paljon kivaa palautetta. tuli niin kiva hyvä mieli 🙏

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla 🙌❤️😘 Kiitos, olette kyllä ihan parhaita! En jotenkin osannut yhtään odottaa näkn paljon kivaa palautetta. tuli hyvä mieli 🙏

Vierailija

Moikka Julia !! Olen lueskellut sinun blogia jo jonkun aikaa ja olen nyt inspiroitunut itekkin kehittelemään omaa blogia ystävän kanssa. Ensi postaus on nyt kirjoitettu, mutta arvostaisin paljon jos kävisit vilkaisemassa ja anataisit palautetta ulkoasusta yms. Koko homma on vielä ihan alkutekijöissä ja haluan luoda blogista paljon paremman vielä. 

Kiitos paljon ! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihmismielenheijastumablogi :D Ihan mahtava!!! Todella hyvä teksti ja kivasti oivallettu mustavalkoiset kuvat.
Luin mobiililla, joten ulkoasusta pöytäkoneella on vielä vaikea sanoa, mutta voin tulla kirjoittelemaan uutta kommenttia kun pääsen läppäriin käsiksi :)

Kaisa

Voisin kirjottaa tähän kaikki samat fiilikset kun aiemmat kommentoijat. Oot vaan ihan ykköslemppari, aina niin inspiroiva ja vilpittömän kiitollinen kaikesta. Ihana kun oot just sä! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei anteeksi, en huomannut tätä kommenttia kuin vasta nyt! Kiitos itsellesi <3 <3 <3 OLETTE IHAN PARHAITA !!! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram