Meitä oli kyllä kolme sellaista röyhelöneitiä Blog Awardsien etkodrinkeillä, että olisi voinut hyvinkin kuvitella pukukoodin olleen ”pelkkää pitsiä”.

Oikeasti emme tienneet Jekun ja Kiran kanssa ollenkaan, että ollaan näin asukoordinoituja. Hauska sattuma, ja hauskaa olikin kulkea yhdessä tällaisena pitsipilvenä, kun vähän väliä joku meistä jäi kiinni jonkun koruun, laukkuun, niittivyöhön tai ties mihin koristekuuseen.

Ehjin mekoin onnistuttiin kuitenkin juhlimaan awardsit kunnialla loppuun. Viskiäkin juotiin, tanssittiin, katsottiin ilotulitukset ja hurrattiin voittajille. Juhlat oli järjestetty todella hyvin ja erityisesti plussaa siitä, miten nuoria somesta nousseita lahjakkuuksia oltiin otettu mukaan mm. esiintymään ja soittamaan levyjä.

Superplussa myös pikajalkahierontapisteelle! Arvatkaa oliko se hitti, kun talo oli täynnä korkkareilla jalat kipeäksi kipittäneitä naisia.

 

Dress - H&M Studio AW 16
Necklace - H&M
Bag - Chanel
Shoes - I.R.O
Photos: Me & Kira Kosonen / Edit by me

Kommentit (9)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Kämpissä :) Valo siellä on kyllä todella tummahko ja keltainen, joten vaati melkoi roimaa lightroomin käyttöä että sai asun esiin ja keltaisen sävyn pois :D

Anna

Moikka, tuo pitsimekko on todella näyttävä. Onko siis H&M:n erikoismallistosta? Miten tähän ihanuuteen pääsisi käsiksi, tulossa Suomeen myyntiin, tai voiko tilata jostain nettikaupasta? Ainakaan HM Suomen sivuilta en löytänyt...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram