Terkut Balilta. Tänne lennettiin jo viime sunnuntaina ja vielä sellaisen ukkospilven läpi etten ole vähään aikaan nähnyt vastaavaa yläilmoissa. Yritin koko lennon snäpätä taivaan salamointia, mutta en onnistunut saamaan näytölle kuin pieniä säälittäviä valopilkahduksia.

Ukkospilvet seurasivat meitä myös lennon jälkeen ja Canggussa satoi aivan kaatamalla tummalta taivaalta. Pakko tosin myöntää, että tuntui aika tunnelmalliselta nukahtaa voimakkaaseen sateenropinaan ja herätä seuraavana aamuna mitä kauneimmasta RegaliVillasta linnun lauluun auringon paistaessa taivaalta.

Tämä oli syntymäpäiväaamuni ja poikaystäväni oli suloisesti järjestänyt aamiaisen villaan kuohuvan kera ja tulipahan siinä samassa myös koko hotellin henkilökunta laulamaan onnitteluja pienen kakun kanssa. En voisi keksiä parempaa tapaa aloittaa Balin lomaa ja uutta ikävuotta kun loikoillen uima-altaalla ja syöden sen reunalta pannariaamiaista :)

”Jalkahierontaa ja banaanilettuja” taisivat tosiaan olla ainoat toivomukseni syntymäpäivälistalla, mutta enpä osannut ollenkaan odottaa että niiden lisäksi saisin vielä todella liikuttavan videon kaikilta läheisiltäni suomesta. En ole kummoinen itseni juhlija - lähtö Balille oli myös keino välttää kaikkea synttärihäslinkiä, joten tuntui todella hienolta että kaikki olivat silti nähneet vaivan toivottaakseen onnea videon muodossa.

Niin paljon kauniita sanoja ja ihania terveisiä – oli jopa haitarinsoittoa ja ties mitä luovia synttäritoivotusideoita, ettei mennyt kauaakaan kun löysin itseni melko vuolaasti kyynelehtimästä silkasta liikutuksesta. Uima-allas lorisi vasemmalla puolella ja kaikki ystäväni vuoronperään höpisivät läppärinruudulla oikealla puolella. Pyöreät kolmekymmentä tuntui yhtäkkiä kovin pieneltä, mutta elämä puolestaan aika isolta ja kauniilta.

 

 

Tunic - Nelly
Swimwear - A Bikini A Day X BikBok
Location - Regali Villa Canggu

Kommentit (8)

Jenna1

Pelkäätkö koskaan lentämistä? Lennät kuitenkin aika paljon, ja varsinkin tuollaiset ukkosmyrskyt.. Paljon onnea ja ihanaa lomaa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En jostain syystä pelkää ollenkaan (vaikka omistan aika hullun korkeanpaikankammon). Itseasiassa nautin lentämisestä :) Lentäminen on jollain tapaa todella kiehtovaa, jos niin voi sanoa :D

Kiitos <3

Mrs T

Onnea tuhannesti, kuulostaa aika upealta syntymäpäivältä :)

Ihanaa loman jatkoa!

Vierailija

Hei! Onnittelut syntymäpäivän johdosta. :) Balin matka on buukattuna ja siksi olisin kiinnostunut, missä bungalowissa/villassa olet yöpynyt ja mitä kautta nämäkin varannut? Onko heittää jotain must see vinkkejä tai vaihtoehtoisesti paikkoja/juttuja joita kannattaa välttää?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei ihanaa! 

Canggussa oltiin Regali Villassa, Gileillä Seri Resortissa - molemmista vielä postaukset tulossa ja muutenkin lisää Balin vinkkipostauksia. Kaikki hotellit varattu ihan bookingin kautta :) Ei tule nyt mieleen muuta kuin että itse välttäisin Kutan aluetta - aika teinimeininki JA kannattaa muistaa, ettei Bali ole välttämättä se paratiisirantapaikka :) Valkoista hiekkaa ja turkoosia vettä löytää enemmän Lombokista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram