Kaupallinen yhteistyö: Instru

 

Parhaana kevätasusteena luota aurinkolaseihin ja aurinkolaseissa luotan klassikoihin. Vuosien varrella olen huomannut mitkä mallit sopivat kasvoihini parhaiten, mitkä sävyt ja muodot menevät mahdollisimman monen asun kanssa ja kuinka ne klassikot vain aina näyttävät hyvältä ja pysyvät muodissa.
 

 

 

Tässä kolme tämän kevään omaa suosikkia

 

Naiselliset MaxMarat

Roosakehyksiset aurinkolasit pysyvät edelleen pinnalla ja ne tuovatkin ilmeeseen ripauksen romanttisuutta. Pidän siitä miten lempeän ilmeen ne tuovat kasvoille ja kuinka helppo laseilla on leikitellä eri kesämekkojen kanssa.
Lasit löytyy täältä.

 

 

Pyöreät Saint Laurenit

Rakastan pyöreitä aurinkolaseja. Klassiset Rayban Round –malliset aurinkolasit ovat kesän varma valinta, mutta ihastuin myös näihin kokomustiin siroihin Saint Lauren SL 616 Slim –mallisiin laseihin. Niissä on juuri sopivasti asennetta. Usein miellän pyöreät lasit enemmän hieman bohemiin tai rentoon tyyliin, mutta näitä voisi käyttää lähes minkä asun kanssa tahansa. Haaveilen kevätauringosta ja näistä laseista jonkun makean jakkupukuasun kanssa. 

 

 

Klassiset cat eye Célinet

Hypin onnesta kun tajusin, että Stockmannin Instumentariun / Solaris -pisteellä on niin hyvä Céline-valikoima. Mustat Baby Audrey –malliset Célinet on ehkä kaikkien aikojen eniten käyttämäni aurinkolasit, mutta uutena vahvana ihastuksena tulevat nämä uudet liukuvärjätyt Cat Eye Célinet

Liukuvärjätty kehys on nyt todella pinnalla ja tuo kaksivärinen helpottaa lasien yhdistelemistä eri väristen vaatteiden kanssa.  

 

 

Nämä kaikki ja todella monta muuta upeaa mallia löytyy Solaris by Instrumentarium pisteen eksklusiivisesta valikoimasta Stockamnnin ensimmäisessä kerroksesta. Valikoimassa mm. Céline, Dior, Stella McCartney, Fendi, Jimmy Choo, Saint Laurent, Prada, Gucci, RayBan ym. Valikoimaa voi myös selailla netistä täältä
Varoitus: Solaris pisteeltä ei voi lähteä ilman uusia laseja nenänpäätä koristamassa.
Vinkki: Vielä hetken myymälässä on meneillään alet (jopa -70€) ja esim. nämä Guccin suosikkilasini löytyvät nyt -50% hintalapulla varustettuna. Nämä samaiset lasit löytyvät peräti kolmelta kaveriltani.
Trend Alert: Juuri kun silmäni alkoivat tottua matrix-laseihin ja todella viirumaisiin kissalaseihin, uumoillaan nyt muotipalstoilla urheilulaseja jäljittelevistä aurinkolaseista. Lähdetäänkö trendien perässä pyöräilylasit päässä kaupungille, vai pysytäänkö klassikoissa?
Itse taidan mennä jälkimmäisessä junassa :) 

 

Löytyikö teille näistä kolmesta omaa suosikkia?
P.s Jos aurinkolasitrendit kiinnostelee, niin lisää voi lukea TrendWalk.fi sivulta (täältä).

 

Photos: Kira Kosonen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat