Huhhuh, onpahan ollut aikamoiset viimeiset 24 tuntia.
Instagram-tiliäni seuraavat tietävätkin jo, että Urban Decay kutsui meidät salamyhkäiselle matkalle, jonka tarkoituksena oli testata uutta Urban Decay All Nighter meikkivoidetta ja sen kestävyyttä. Putilo lupaa 24 tunnin kestoa, mutta kuinka pitkälle se oikeasti pysyy hyvänä kasvoilla?

Saimme ohjeistuksen tehdä itse meikkimme kotona Urban Deacayn tuotteilla, pakata yhden yön tavarat matkalaukkuun ja saapua Stockmannille klo 16. Mitään muuta ei ollut tiedossa.


Tällainen päivä siitä lopulta tuli :) 

✖ Rasti 1
Stockmannilla Urban Decayn pisteellä meikin viimeistely ja muun porukan tapaaminen.
(Yhteensä meitä taisi olla n. 12 hengen porukka). Tässä kohtaa huomasin myös, että olin kiireessä lähtenyt eriparikengillä matkaan :D Vasemmassa jalassa oli karvavuorattu Dr.Martens-maihari ja oikeassa jalassa kevyempi Martens ilman karvavuorta. En olisi itse edes huomannut koko kenkätilannetta, ellei Kriselda olisi huomauttanut asiasta haha.
 

✖ Rasti 2
Escape Room.
Meidät jaettiin kuuden hengen porukkaan ja laitettiin eri huoneisiin arvoituksia ratkomaan. Meidän tiimi sai tietty sen pelottavamman huoneen ja ei mennyt kauaa kun kiljuttiin kurkku suorana isossa kasassa toisiamme halaillen huoneen nurkassa :D Itse tehtävän ratkominen lähti pienistä kiljukohtauksista huolimatta kuitenkin vikkelästi käyntiin ja päästiin nopeasti etenemään. Saatiin kaikki tehtävät ratkottua, mutta lopulta koko homma kaatui tietenkin siihen, ettei millään saatu oikeassa järjestyksessä oveen viimeistä koodia.
 

✖ Rasti 3
Kyyti kentälle ja kohteen arvailua.
Ihan Sherlock Holmesina oltiin googleteltu lentoaikatauluja ja aika hyvä aavistus oli jo ennen matkalippujen jakoa, että Leville oltaisiin menossa :)

✖ Rasti 4
Illallinen Jängällä ravintolassa.
Superherkulliset Siika ja riekkoannokset katosivat lautaselta ennätysvauhtia.
Tässä kohtaa tsekkasin myös meikkiä ravintolan vessassa ja yllätyksekseni peilistä tuijotteli naama mikä ei tarvinnut ollenkaan fiksausta. All Nighter piti yllättävän hyvin pintansa.


✖ Rasti 5
Hullu Poro Areena ja JVG:n keikka! 
Jvg:n keikoilla on aina ihan paras tunnelma, eikä tarvinnut täälläkään kauaa odotella kun koko porukka oli jo tanssimassa.
 

✖ Rasti 6
Hotellille.
Vähän ennen kello kahta alkoi unihiekat painaa silmissä ihan hiekkalaatikko-mittakaavassa, joten järkevänä lähdin ensimmäisten joukossa hapuilemaan hotellin sänkyyn vähän pidempiä yöunia.
En ollut korjannut meikkiäni kertaakaan koko illan aikana ja kolmelta päivällä laittamani pohjameikki oli oikeasti vielä kahdelta yöllä hotellin vessan peiliin tuijottaessa aika moitteettomassa kunnossa. Vaikka ei ihan 24h testiin All Nighter meikkivoiteen kanssa päästy, niin pakko rehellisesti sanoa, että tässä on kyllä meikkivoide mitä kannattaa testata jos on pitkä ilta tiedossa.
 

✖ Rasti7
Snow Village.
Aamiaisen jälkeen lähdimme bussilla Snow Village –talvikylään kiertelemään lumitunneleita. En ole koskaan käynyt näissä ja olin kuin lapsi lumilinnassa.
Miten ihmeessä olen onnistunut saamaan itselleni tällaisia ”työetuja”? Lappikeikkoja ja lumilinnoja! Koko reissu oli todella hyvin järkätty ja meillä oli niin hauskaa, että jälleen kerran saa olla kyllä niin kiitollinen näistä kokemuksista :)
Iso kiitos koko matkaseurueelle ja varsinkin Urban Decayn tiimille.

 

P.s Erityismaininta: Koska Dr.Martensit pääsivät myös 24h vahinkotestiin, niin pakko sanoa, että karvavuorattu Dr.Martens oli huomattavasti kevyempää Martens mallia mukavampi jalassa :D

Kommentit (2)

Laura555

Voi että, kuulostaa (ja näyttää) huikealta päivältä! :) Mukava myös lukea että osaat arvostaa näitä hienoja kokemuksia joita työsi ansiosta saat, se(kin) saa pitämään sinusta aina vain enemmän :)

Pitääpä testata tuo meikkivoide.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, kyllä tässä saa itseään vähän väliä nipistellä, että oikeastikko saa kokea tätä kaikkea <3 Arvostan kaikkia kokemuksia niin paljon :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram