Jättikokoinen vuokra-Toyotamme kärräsi meidät onnistuneesti Sydneystä Byron Bayhin. Palailen autovuokraukseen, kuin myös Byron Bayn majoitukseemme vielä omissa postauksissaan, mutta voidaanko sitä ennen puhua ihan nopeasti Linnunradasta :)

Noin viisi tuntia näiden kuvien ottamisen jälkeen tulimme nimittäin keskiyöllä Kiran kanssa takaisin kämpille ja havahduimme katsomaan ylös mitä kauneinta tähtitaivasta. En ole koskaan nähnyt kotigalaksiamme Linnunrataa noin kirkkaana ja upeana tähtisumuna pilkkopimeällä taivalla. Tiedän, että tuota maitomaista tähtivyötä saa useinkin ihailla melko voimakkaana Australiassa, mutta Suomessa se on harvinaisempaa, joten jäimme makaamaan ihan haavi auki siihen paikkaan. Kirjaimellisesti selkä vasten asfalttia.
En tiedä kauan makoilimme siinä keskellä tietä (hotellillemme johtava tie, missä ei siis kulkenut autoja) ehkä kymmenen minuuttia, mutta mitä kauemman tähtiä tuijotti sitä upeampi ja voimakkaampi muodostelmasta vain tuli. Tuntui kun tähtiä olisi voinut sormin nappailla. Jättikokoinen lepakko lensi ylitsemme ja jopa sekin näytti siinä tähtiloisteessa kauniilta.


Seuraavana päivänä eksyimme paikalliselle maatilalle katsomaan auringonlaskua niittykummuilta. Lehmiä ympärillä, aitauksistaan karanneita kanoja, viiniä lasissa ja eräs saksalainen laulajatyttö jonka kanssa puhuimme tuntikausia Steinerkoulusta ja siitä kuinka näytän hänen virolaiselta isoäidiltään. Minulle kerrottiin, että jos aurinkoa tuijottaa suoraan auringonnousun, tai laskun aikana - eli silloin kun sitä on turvallista silmille tuijottaa, saa siitä paljon energiaa ja ties mitä muita salaisia aurinkojuttuja. Itselläni on ollut viimeaikoina hieman ongelmia silmieni kanssa, joten uskalsin tuota laskeutuvaa aurinkopalloa vain nopeasti suoraan vilkaista kunnes siirryin tuijottelemaan mieluummin ymäriinsä vaappuvia kanoja.

Jep. Linnunradan alla makoilua ja sungazing –aurinkotuijottelua.
Tällaista täällä Australiassa.

<3

 

 

Shorts - Vintage Levi's
T-shirt - Esprit
Shoes - Dr. Martens
Photos: Kira Kosonen

Kommentit (4)

Jenny

Monen monta sydänemojia näille Aussi tarinoille !:) Btw mikä malli sulla on noista Martenseista? Pariakin eri markkinoilla ja noi näyttää bueno ;)

Anna

Olipa ihana teksti. Olisinpa Australiassa. Tai matkalla ylipäätään. Onneksi pääsee pian Lontooseen. 
Onnellisia tähtiä sinne reissulle <3

Milla H.

Ihana postaus, tuollainen reissu olisi mahtava! 😍 Täällä Itä- Suomessa on viime päivinä näkynyt revontulia, mutta illalla on päässy väsy voittamaan, niin en päässyt katsomaan. Josko seuraavalla kerralla sitten ja samalla voisi harjoitella yöllä kuvaamistakin. 🤗

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram