Netflix on ollut minulle erittäin tärkeä palvelu jo parin vuoden ajan ja uskon, että sitä se on myös monelle muulle. Suomen televisiotarjonta on sen verran kurjaa, että en ole edes televisiota juurikaan pariin vuoteen katsellut, vaan aina on tullut pistettyä Netflix päälle.

Joululomien aikaan se pahin kuitenkin tapahtui ja huomasin, että en enää löytänyt Netflixistä itselleni mielenkiintoista katsottavaa. Olin jostakin uutisesta lukenut, että VPN -palvelulla voisi kuulemma katsoa Amerikan Netflix sarjoja, joten tällaisen ohjelman sitten koneelle asensin.

Näin kolmisen kuukautta myöhemmin voin sanoa, että VPN ja Netflix toimii todella hyvin ja tällä yhdistelmällä olen katsonut paljon Amerikan Netflix sarjoja sekä elokuvia, joita Suomen Netflix valikoimista ei edes löydy. Seuraavassa lyhyt lista omasta mielestäni parhaimmista sarjoista, joita USA:n Netflixistä löytyy.

Amerikan Netflix sarjat top 3

Parks and Recreation (Puisto-osasto) - Komedia

Tämä sarja taisi joskus tulla suomestakin, mutta itse aloin seurata sitä USA:n Netflixistä. Kyseessä on Konttorin tyylinen fiktiivinen dokumentti eli mockumentary. Parks and Recreation sijoittuu Pawnee nimiseen pikkukaupunkiin ja se seuraa nimensä mukaisesti puisto-osaston työntekijöiden elämää. Koska kyseessä on fiktiivinen dokumentti, niin siinä sarjan hahmot antavat välillä haastatteluja kameralle. Tämä sarja on todella hauska ainakin minun mielestäni ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan siihen. Sarja koukutti minut heti ensimmäisen jakson jälkeen ja nyt olen 4. kaudessa menossa. Ai niin, sarjassa on myös pullea Chris Pratt <3

Twin Peaks – Mysteeri, Draama, Rikos

Twin Peaks sarjaa en myöskään koskaan Suomen televisiosta katsonut, vaikka se on taitanut pyöriä eri kanavilla useamman kerran. Noin kuukausi aikaa annoin sarjalle kuitenkin mahdollisuuden, jo siitä syystä, että kaikki ystäväni ovat kehottaneet katsomaan sen. Twin Peaksista ei voi muuta sanoa, kuin, että se on loistava sarja, vaikka en ole vielä edes sarjan puolivälissä (7 jaksoa takana). En yhtään ihmettele, miksi sen sanotaan olevan yksi historian parhaista televisiosarjoista.

Twin Peaks sarja sijoittuu siis kuvittelliseen Twin Peaksin pikkukaupunkiin, ja se seuraa FBI-agentti Cooperin yritystä selvittää Laura Palmerin murhaa. Sarjasta en viitsi tai oikeastaan pysty enempää kertomaan, koska se on minulla vielä kesken, mutta suosittelen ehdottomasti tutustumaan siihen.

Blue Bloods – Draama, Toiminta

Blue Bloods televisiosarjaa seurasin aikoinani neloselta, mutta jotenkin sarjan seuraaminen unohtui, luultavasti muiden kiireiden vuoksi. Nyt olen seurannut sarjaa jälleen uudestaan, sillä sekin löytyy Amerikan Netflix valikoimasta. Blue Bloods on siis jenkkiläinen poliisisarja, joka sijoittuu New Yorkiin. Sarja seuraa Reganin perhettä, jonka perheenjäsenet ovat lainvalvojia. Sarja on mielestäni yksi parhaista poliisisarjoista mitä olen katsonut. Suosittelen kaikille poliisisarjojen tai Tom Selleckin viiksien ystäville 😊

Amerikan Netflixissä on myös paljon enemmän elokuvia

Jenkkien Netflixiä nyt jonkin aikaa seuranneena olen huomannut, että siellä on myös paljon enemmän elokuvia, kuin mitä Suomen Netflix tarjoaa. Joka viikonloppu olen katsonut jonkin elokuvan ja viimeksi taisin katsoa veljentyttären kanssa The Emoji Movien, jota en kyllä varsinaisesti suosittele kenellekään katsottavaksi. Huomasin myös, että Amerikan tai USA:n Netflixin lisäksi VPN:n kanssa voi katsoa myös Kanadan sekä Brittien Netflixiä, joiden tarjonta on myös erilainen. Tosin eniten tulee katsottua jenkkien tarjontaa, koska moni sarja on siellä minulla kesken.

Täytyy myöntää, että alkuun minua epäilytti koko VPN-ohjelman asentaminen, mutta nykyään en usko, että voisin tulla toimeen ilman sitä. Asiantuntijoiden mukaan VPN-yhteys on turvallinen ja siitä on myös paljon muuta hyötyä. Omien kokemuksieni perusteella voin kyllä suositella sitä kaikille, sillä ohjelma on tosi helppokäyttöinen ja halpa ratkaisu, jolla Amerikan Netflixin saa näkymään.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.