Tänään kurkkaillaan meikkipussini sisältöä ;)

Heippa kaikki!

Oliko teilläkin mukava joulu? ♥

Joulun ajan on blogissa vietetty tahattoman pitkä hiljainen aika, mutta tänään ajattelin palailla kirjoittelun pariin esittelemällä hiukan meikkipussini sisältöä. En miellä itseäni kauneusbloggaajaksi enkä oikeastaan edes meikki-intoilijaksi, mutta yllättävän paljon näitä tavaroita silti tuntui löytyvän. :D Alla pari poimintaa postauksesta:

Pohjustustuotteeni, joita ei ole kamalan paljon, mutta jokainen näistä on melkoinen luottotuote. Tärkein näistä on ehdottomasti Maybellinen Fit Me -meikkivoide, en pystyisi elämään ilman kunnollista meikkivoidetta. ;)

Pahin meikkipakkomielteeni: luomivärit. Kuvassa vain osa koko kasasta jonka omistan, mutta nämä ovat ne joita pidän jatkuvasti meikkipussissa. :D Ehdoton suosikkimerkki, kuten kuvasta näkyy, on MUA. Siinä hinta-/laatusuhde on erittäin hyvin kohdillaan, ja värejä löytyy aika lailla jokaiseen makuun.

Yksi tärkeä osa meikkikokoelmaani on huulimeikit. Viimeisen kahden vuoden aikana olen totaalisen ihastunut erilaisiin huulipuniin, ja haluaisin ehdottomasti löytää ensi vuonna useita uusia sävyjä käyttöön. Yläpuolella näette kaikki nudepunani......ja tässä seuraavassa kuvassa kaikki värikkäät punat jotka löysin meikkipussistani. (Muutaman tosin tiedän seikkailevan ympäri laukkujen taskuja, mutten kuvaustilanteessa niitä huomannut kaivaa mukaan)

Tämä, ja muuta mukavaa tämän päivän postauksessa, jonka voit kokonaisuudessaan lukea (englanniksi) allaolevasta linkistä:

What's In My Makeup Bag?

Kommentit (0)

Seuraa