Heippa kaikki, ja mahtavaa tiistaita!

En tiedä teistä, mutta itsellä on tämä viikko aika tiukkaa settiä tiedossa, ja ystävänpäiväsuunnitelmat tiivistyvät lätkäreissuun jätkäporukan kanssa, eli kovin romanttisissa merkeissä en ole juhlistamassa. Ehkä myöhemmin, viimeistään ensi vuonna. :D Kuitenkin, koska pinkin eri sävyt ja romanttiset elementit ovat ainakin omasta mielestäni herkkua kynsitaiteessa, olen näpräillyt neljät eri inspiraatiokynnet, mikäli joku muu haluaa varta vasten ystävänpäiväksi kyntensä laittaa. Kahdet näytän teille tänään, ja loput kaksi viimeistään torstaina.

Mennään kuitenkin itse asiaan eli kuviin:

 Ensimmäisenä pinkit, leimoilla koristellut kynnet jotka tein lähinnä harjoittaakseni leimaustekniikkaani, mutta lopulta pidinkin näistä todella paljon. Lisämaustetta toivat sydänkoristeet, jotka mielestäni henkivät mukavasti ystävänpäivää.

Toisena puolestaan klassisen punaiset kynnet, joissa tehosteena ns. "negative space" puolikuut, glitterit ja hopeiset sydämet. Oli ihan hauskaa tehdä vaihtelun vuoksi vähän klassisempaa ja yksinkertaisempaa designia, ja tässäkin sai harjoitella glitterin kanssa työskentelyä, mikä vielä toistaiseksi itselle on hieman hakusessa oleva laji.

Toivottavasti tykkäilitte näistä, pian postailen toisen setin samaa teemaa. Lisää kuvia, sekä tiedot käytetyistä tuotteista löydät täältä: http://www.handmadedreamsofmine.com/2015/02/valentines-nails-pt1.html

Ihanaa viikkoa kaikille! ♥

Kommentit (2)

Seuraa