Heippa kaikki, ja mahtavaa keskiviikkoa! Vapaapäivän kunniaksi (ja tauolla kouluhommien välissä) ajattelin että olisi mukavaa taas vaihteeksi kirjoitella tännekin. Tänään olisi vuorossa taas kynsijuttuja, ja kyseessä parit kynnet tämän kuun alusta. Tämä vuosi on lähtenyt siinä mielessä mukavasti kynsien osalta, että inspiraatiota on enemmän kuin viime vuonna. Sitten kun saman potkun löytäisi vielä koulun kanssa kunnolla niin voisi olla tyytyväinen itseensä. 

Ensimmäisenä uudenvuoden kynteni, joissa teemana oli tavallaan tähtitaivas. Tätä  vaikutelmaa loin kimalteella ja tähtiniiteillä. Lisäksi parissa kynnessä on liukuväri, jolla sain hieman lisää sävyjä manikyyriin.

Toisena puolestaan hyvin yksinkertainen glittermiksaus, jossa kokeilin saako kahta erilaista kimalletta toimimaan samassa manikyyrissä. Tykkäsin tästä etenkin värien ansiosta paljon, ja tästä sain ideoita useampaan tulevaan designiin. 

Tämmöisiä siis tällä kertaa, toivottavasti tekin tykkäilitte! Lisää kuvia näistä, sekä käytetyt lakat löytyvät alkuperäisestä postauksesta täältä: http://www.handmadedreamsofmine.com/2015/01/starry-vs-glitter.html

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, tämä tyttö jatkaa nyt kirjaesseen parissa! ♥

 

Kommentit (0)

Seuraa