Vihdoinkin sää on alkanut suosia keväisempiä asuja, joten tässä minunkin versioni ns. siirtymävaiheen asusta.

Hei kaikki, ja mukavaa viikonlopun alkua!

Tämä nainen on viettänyt päivää vaatekaappia siivoillen, joten mikä olisikaan luontevampi taukovirike kuin istua koneelle ja kirjoittaa asupostaus.

Tai jotain sinne päin.

Halusin tänään ihan ehdottomasti jakaa teidänkin kanssa asun, jonka hetki sitten julkaisin blogissanikin. Tämä asu on vähän poikkeuksellinen minulle, koska yleensä tykkään pukeutua melko poikatyttömäisestikin farkkuihin ja nahkatakkeihin. Takilta ei tässäkään asussa vältytty, mutta ote oli hyvin erilainen kuin asuissani yleensä.

Mekko: SammyDress Farkut: Gina Tricot Kengät: Nelly.com Takki: H&M Huivi: Mango Vyö: Mango Kaulakoru: Gina Tricot Hiuspanta: Boohoo

Semmosta simppeliä asua tällä kertaa. En malttaisi odottaa, että pääsen kokeilemaan tuota mekkoa ihan itsellään, ilman farkkuja ja tyttömäisten korkojen kaverina. Mutta näin viileämmillä keleillä mennään vielä näin. :)

Toivottavasti tykkäilette tästä asusta, jos kiinnostaa nähdä enemmänkin päivityksiäni, kehotan kurkkailemaan blogiini (http://www.handmadedreamsofmine.com/), tai vaikkapa seurailemaan Instagramissa (@silvertigo). Jos vierailet, moikkaa rohkeasti, on mukavaa saada kontaktia teihin siellä ruudun toisellakin puolella! ♥

Ihanaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Seuraa