Hiljattain tuli täydennettyä kynsilakkakokoelmaa keväisillä väreillä. Mitä kaikkea tulikaan ostettua, se selviää postauksessa.

Heippa ihanat ja mahtavaa sunnuntaita!

Tänään ajattelin kirjoitella teille hieman viimeisimmästä lakkatilauksestani, jonka avulla päivitin kynsilakkakokoelmani kevääseen. Kaikki lakat ovat China Glazea, joka on ehdottomasti oma suosikkimerkkini, ja tilauksen tein Head2Toe Beautyn sivuilla. Kyseessä on yhdysvaltalainen yritys, jonka palvelu on ainakin omalla kohdallani ollut moitteetonta sivujen yksinkertaisesta ulkonäöstä huolimatta. Mutta, pidemmittä puheitta voitaisiin tutustua ostoksiini:

Tässä koko pakettini, kahdeksan lakkaa kotiutui tällä kertaa ja kaikki enemmän tai vähemmän kevääseen istuvia värejä. Alempana voit tutustua väreihin yksitellen ja postauksen lopussa näytän miltä ne suunnilleen näyttävät kynnellä.

Ehkä lakka jota odotin eniten oli Grass Is Lime Greener. Ihanan keväinen vihreä, joka on niin kirkas että sitä miltei voisi kutsua neonsävyksi, ja joka on ihana poikkeus ainaisiin mintunvihreisiin.

...mutta koska niitä minttuja ei kuitenkaan voi olla liikaa, kotiutui myös Highlight Of My Summer, joka on ehkä hieman liian vihreä luettavaksi mintuksi, mutta en keksinyt fiksumpaakaan nimeä sävylle. Mulla tulee tästä kovasti mieleen päärynäjäätelö, mutta vaan hieman kirkkaampana.

En tiedä pystynkö ikinä tekemään lakkatilausta ilman glitteriä, mutta ainakaan tämä ei ollut se kerta. China Glaze julkaisi hiljattain upean Surprise-kokoelman, johon tämäkin helmi, Don't Be A Flake kuuluu. Lakan pohja on kirkas lakka, ja se sisältää kuusikulmaista glitteriä kolmessa eri sävyssä: mustaa, vaaleansinistä ja hologrammista vaaleanpunaista. 

Metro Pollen-Tin oli sävy, jolle ei vielä löytynyt yli sadan lakan kokoelmastani minkäänlaista vastinetta, joten tämä oli pakko kotiuttaa. Voin kuvitella miten mahtava yhdistelmä tämä kellertävä vaaleanoranssi onkaan kevyen rusketuksen kaverina.

Olen etsinyt täydellistä vaaleanpunaista jo pitkään lakkakokoelmaani, mutta luulenpa että Spring In My Stepin myötä etsintä on ohi. Tämä on juuri sellainen puuterimainen vaaleanpunainen, jota olen jo pitkään kaivannut. Jos tarvitset hyvää perusvaaleanpunaista, suosittelen kokeilemaan tätä. Omat etsintäni ainakin loppuivat nyt!

Elephant Walk on hieman vanhempaa tuotantoa, muistaakseni vuonna 2012 ilmestynyt sävy. Se on vaalea harmaa, jossa on mukana kevyttä hopeaista kimalletta. Ei mikään kovin ihmeellinen sävy, mutta jotain minkä olen halunnut hankkia jo tovin.

Fast Track puolestaan on China Glazen Nälkäpeli-kokoelmasta, ja tämänkin hankkiminen on ollut listallani jo hetken. Fast Track on kaunis beige lakka kultaisella kimalteella, ja voisin kuvitella tämän olevan upea pohja erilaisille lakkauksille tulevaisuudessa.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, At Vase Value. Tämä on jälleen ehkä jopa mintuksi laskettava vaaleansininen, joka oli vain pakko hankkia koska se oli niin nätti. Juu, tiedän, minulla on ehkä addiktio. Anteeksi.

Alla voitte tsekkailla pienet "swatchit" eli lakkausnäytteet yllä esitellyistä lakoista.

Vertailun vuoksi vihreät/siniset rinnakkain, että sävyerot näkyisivät. :D

Tämmöistä tällä kertaa. Ensi kerralla lupaan kirjoittaa jostain muusta kuin ostoksista!

Jos haluat lukea enemmän kirjoittelujani (englanniksi, tosin), klikkaa alla olevaa linkkiä ja kurkkaa blogiini:

http://www.handmadedreamsofmine.com/

Nähdään pian taas täällä MyCosmonkin puolella ♥

Kommentit (0)

Seuraa