Joko joku on huomannut että olen ripauksen verran kynsilakka-addikti? :D Tänään puhutaan blogissa taas vaihteeksi kynsistä...

Heippa kaikki ja ihanaa joulun odotusta!

Joko teillä on lahjat hankittuna ja muut valmistelut kunnossa? :) Mun on henkilökohtaisesti myönnettävä että tänä vuonna on ollut aivan älyttömän raskasta edes yrittää ajatella lahjojen hankintaa ja muuta kuin kodin pientä koristelua. En tiedä johtuuko se lumen puutteesta meidän korkeudella vai mistä, mutta outoa kyllä ei vain jotenkin tunnu joululta.

Olen kumminkin yrittänyt ruokkia joulumieltäni maalailemalla jouluisia kynsiä, ja tänään haluankin jakaa teille niistä parit.

Ensimmäisenä punakultaiset glitterkynnet valkoisilla leimoilla. Nämä olivat tämän vuoden ensimmäiset joulukynnet, jotka näpertelin kuun alussa, ja niiden tekemisessä halusin taas harjoitella leimailua - hiukan ehkä kyseenalaisella menestyksellä - mutta näistä tuli ihan söpöt kuitenkin. :D Toisena, jo pääkuvassakin näkyvät neutraalit kynnet jouluisella glitterillä. Tykkään hirmuisesti tehdä glitterlakkauksia, varsinkin näitä ns. liukuvärilakkauksia (gradient), ja ajattelin kokeilla tällaista hiukan hienovaraisempaa lakkausta vaihtoehtona edellä näytetylle punaiselle lakkaukselle. :)

Toivottavasti tykkäilitte lakkauksista, enemmän kuvia ja infoa käytetyistä lakoista löydät alkuperäisestä postauksesta johon pääset allaolevasta linkistä:

Red vs. Gold ♥

Kommentit (0)

Seuraa