Voiko opiskelijan rahoilla pistää keittiön uuteen uskoon? Kyllä vain!

Heippa ihanat ja mahtavaa keskiviikkoa!

Aiemmin tällä viikolla kirjoittelin blogissani pienestä kevätuudistuksesta keittiössämme, ja nyt ajattelin että on aika jakaa sama täällä MyCosmonkin puolella suomeksi. ;)

Tilanne oli siis se, että olin jo pidempään katsellut meidän keittiön tyhjän valkoista, ja selkeästi jo elämää nähnyttä seinää (pieniä reikiä, värjäymiä ym. mitkä eivät ehkä kuvassa näy paljoa), ja miettinyt että jotain sille tulisi tehdä. Reipas viikko sitten vanhempani olivat käymässä ja äidin kanssa sitten pohdittiin mitä asialle voisi vuokra-asunnossa tehdä ilman että hirmuisesti tarvitsee lupia pyydellä, ja löysimmekin ratkaisun. 

Joten, sunnuntaina suuntasimme miehen kanssa auton Ikeaan, ja nappasimme tarvikkeet mukaan. Sitten alkoikin projekti "Keittiön kevätuudistus":

Tarvikkeina toimivat siis sisustustarrat, jotka maksoivat 12,90€, ja jotka sivistyneesti irtoavat maalipinnasta kun tulee aika muuttaa. Aloitin homman puhdistamalla seinän huolellisesti ennen tarrojen kanssa leikkimistä, jonka jälkeen leikkasin jokaisen tarran omaksi palakseen. Jatkoin suunnittelemalla miten asettelen minkäkin tarran. Tässä apuna toimi maalarinteippi, jolla sai tarrat taustapapereineen kutakuinkin kohdilleen - hienosäätö toki oli paikallaan kiinnitysvaiheessa.

Noin puolessa tunnissa koko viritelmä oli valmis, ja lopputulos näyttää tältä:

Itse pidän hurjasti lopputuloksesta, ja siitä miten keväisen se tekee keittiöstä. Nyt ei reiätkään paljon näy, lukuunottamatta tuota makkarin vaatekaappiin (luit oikein, vaatekaappiin) johtavaa, oletettavasti antenni- tai puhelinjohdolle tarkoitettua koloa oikealla. Pari naulaa jäi vielä kummittelemaan, mutta niiden varalle mulla on pieni suunnitelma - siitä lisää myöhemmin.

Kyllä nyt viihtyy keittiössä entistäkin paremmin kun isoin seinä ei enää näytä luotaantyöntävältä. Mahdollisesti paras sisustuspäätös moneen kuukauteen!

Tämmöistä pientä uudistelua siis meillä viime aikoina. Onko joku teistäkin sisustanut kotia uusiksi kevään kunniaksi?

Lisää kirjoituksiani voit bongailla täältä: http://www.handmadedreamsofmine.com/

Ihanaa viikkoa! ♥

Kommentit (0)

Seuraa