Heippa kaikki ja mahtavaa torstaita! Viikko on jo melkein taisteltu loppuun ja huomisen jälkeen on aika nauttia taas viikonlopusta (ja toivon mukaan hyvästä kelistä). Perjantai menee vielä itsellänikin koulutöiden parissa, mutta onneksi koko viikonloppu on vapaa suunnitelmista, jotta voi tehdä rästihommat pois ja rentoutua välissä.

Mitä teidän suunnitelmiin kuuluu viikonloppuna?

Tänään ajattelin postailla tännekin kynsijuttuja, kun on taas viime aikoina riittänyt inspiraatiota niiden tekemiseen. Tällä kertaa vuorossa neonvärinen design, kaverinaan rock-henkiset kynnet, toivottavasti tykkäilette!

Ensimmäisenä siis yläkuvassakin nähdyt neonväriset kynnet, joihin koitin tuoda jujua kolmion ja ympyrän muotoisilla koristeilla. Näitä tuli katseltua yksinään neljän seinän sisällä kotona kipeänä, mutta ainakin nätit kynnet piristivät oloa hieman.

Ja sitten näistä kahdesta se suurempi rakkaus, rock-kynnet. Nämä tuli tekaistua Amaranthen Tampereen keikalle, ja mielestäni ne sopivat siihen ihan kivasti. Ainoa ongelma näiden kanssa oli kunnollisen kynsiliiman puute, jolloin piikit eivät oikein keikan fiilistelyissä pysyneet mukana. Henkilökohtaisesti tykkäilin näistä todella paljon, ja viimeistään kynsiliiman hankinnan jälkeen tulen varmasti kokeilemaan samantyyppisiä uudestaan.

Toivottavasti tykkäilitte tämän päivän kynsijutuista, jos haluatte nähdä lisää kuvia tai lisätieto käytetyistä tuotteista kiinnostaa, voitte kurkkailla blogini puolelle tästä: http://www.handmadedreamsofmine.com 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! ♥

Kommentit (0)

Seuraa