Pari uutta kynsitaiteilua, jotka on viime aikoina tullut toteutettua.

Heippa kaikki!

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu. Täällä vietettiin perjantai ja suurin osa lauantaita yksinään miehen ollessa pikkujouluissa ulkomailla, mutta sain hyödynnettyä ajan järjestelemällä kämppää, ripustamalla jouluvaloja ja kuvailemalla kynsivideota. Lauantai-ilta menikin sitten jätkien seurassa nauraessa kaikelle mahdolliselle, ja kieltämättä nauruterapia tuli tarpeeseen.

Täällä MyCosmon puolella haluaisin tänään näyttää teille parit lakkaukset, jotka hetki sitten postailin blogini puolelle. Toiset ovat hyvin syksyiset, ja sopisivat pikkujouluaikaankin loistavasti, kun taas toiset ovat vain puhtaasti söpöt.

 

Ensimmäisenä hyvin tummanpunaiset (ne eivät siis ole mustat, vaikka kovasti siltä näyttävät!) kynnet kultaisilla koristeluilla. Tämän manikyyrin tehtävänä oli oikeastaan vain tukea lehtikultakokeilua, jonka tein nimettömiin. Mutta pidin näistä yllättävän paljon siihen nähden että toteutus oli hyvin tuulesta temmattu. Ainoa vika näissä oli se, että en vieläkään osaa kiinnittää raidoitusteippejä ilman että ne irtoaisivat heti seuraavana päivänä. 

No, onpahan jotain opittavaa vielä yksinkertaisissakin kynsijutuissa.

 

Toisena söpöt kisukynnet, joissa kokeilin water decalien, eli suomeksi pitäisi varmaan sanoa "siirtokuvien", käyttöä. Yllätyin siitä, miten helppoa näiden käyttö oli, ja miten hyvin ne kiinnityksen ja päällyslakalla suojaamisen jälkeen pysyivät. Kaverina kisuille toimi glitter sandwich, joka oli helppo toteuttaa China Glazen suloisella lakalla.

Lisää näistä kynsistä voit lukea sivustoltani tästä linkistä: Gold Detail vs Kitties ♥

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Kommentit (0)

Seuraa