Heippa kaikki!

Miten teidän joulu ja uusivuosi sujuivat? Täällä nautittiin koneettomuudesta ihan vaan siitä ilosta että oli niin paljon muuta tekemistä, ettei innostanut avata läppäriä lainkaan. Osansa saattaa tehdä myös se fakta, että olen kaavaillut uuden koneen ostoa, eikä vanhan kanssa pelleileminen ihan hirmuisesti innostaisi. Mutta uutta laitetta odotellaan vielä hetki, joten vanhalla mennään toistaiseksi. Tänään ajattelin taas jakaa parit kuvat kynsitaiteiluista viime kuulta, toivottavasti pidätte näistä!

 

Ensimmäisenä nämä yläkuvassakin näkyneet lumihiutalekynnet, jotka ovat tämän talven manikyyreistä henkilökohtainen suosikkini. Näissä tuli harjoitettua pitkästä aikaa leimailuakin, ja yllätyksekseni se sujui paremmin kuin ennen vaikka harjoitusta ei ole tullut kuukausiin. Tänä vuonna koitan ehkä panostaa tähän enemmän, ja hankkia välineet, joita monet ihailemani kynsitaiteilijat ovat suositelleet.

 

Toisena puolestaan hyvin simppeli vaaleanpunainen design, jossa yhdistyy kaksi ihanan tyttömäistä asiaa, väri ja kimalle. Näihin piti aivan ehdottomasti vetäistä mattapinta päälle, koska se korosti värejä huomattavasti kiiltoa paremmin.

 

Tämmöisiä tällä kertaa, jos haluat nähdä lisää kuvia, sekä tuotteet joita näihin käytin, vieraile blogini puolella tsekkailemassa alkuperäinen postaus: http://www.handmadedreamsofmine.com/2015/01/rosy-gold-vs-snowflakes.html

Palaillaan asiaan taas pian, toivon mukaan muidenkin kuin kynsijuttujen tiimoilta ♥

Kommentit (0)

Seuraa