Heippa ihanat!

Kuka muu on innoissaan viikonlopusta? Täältä löytyy yksi! Me ollaan suunniteltu menoja ystävien kanssa Porin suunnalla, joten tuntuukin oikealta näyttää tänään parit siellä otetut kuvat. Viime viikonloppuna tuli pyörähdettyä sukulaisten luona, ja siinä samalla käytiin tsekkaamassa uusi kauppakeskus Puuvilla, joka aukesi tänä syksynä. Kauppakeskus oli mahtavan näköinen, ja onkin mahtavaa, että Poriin tulee uusia paikkoja ihmisten treffaamiseen. Olimme kerrankin liikkeellä päivänvalon aikaan, joten asukuviahan oli pakko ottaa. Tässä pari niistä:

 

 

Takki: Boohoo, Huivi: Cubus, Maiharit: Skobox, Laukku: Mango, Paita: H&M (miesten), Toppi: Primark, Vyö: Pieces, Korut: Gina Tricot

Simppeliä asua, jossa pääpointtina nuo ruudut, niin paidassa kuin huivissa. Noissa maihareissa on syksyn ja alkutalven mittaan tullut asuttua aika huolella, mutta kun ne ovat mukavat ja miellyttävät omaa silmääni niin se oikeastaan riittää olemaan kauheasti vaihtelematta kenkiä. :D Mitä siellä puolen ruutua tykkäillään kombinaatiosta?

 

Alkuperäinen postaus ja muuta mukavaa voit bongailla täältä: Handmade Dreams of Mine

 

Mahtavaa viikonloppua kaikille! ♥

 

Kommentit (0)

Seuraa