Hei ihanat!

Miten teidän viikonloppu on startannut? Täällä koitetaan toipua viikon viimeisestä projektirutistuksesta, joka oli kaikesta kuluttavuudestaan huolimatta hyvin palkitsevaa. Itsevarmuus ainakin kasvoi tämänpäiväisten harjoitteiden ansiosta paljon, mikä luultavasti on todella positiivinen asia järjestämämme tapahtuman toteutumiselle. Lisää tulen varmaan kertoilemaan täälläkin, kunhan muutama olennainen fakta varmistuu vielä.

Tänään kuitenkin halusin jutella teille kynsijutuista (ei liene mikään ylläri, mutta lupaan että kevään aikana tulee muutakin!). Kuten edellisessä postauksessa mainittua, tänä vuonna tuli tehtyä neljät ystävänpäivästä inspiroituneet kynnet, siinä toivossa että joku muukin voisi niistä saada inspiraatiota. Nämä tulevat nyt jo ehkä hieman myöhässä osalle, mutta toisaalta, mielestäni vaaleanpunaiset kynsidesignit eivät koskaan ole huono vaihtoehto.

Päivän ensimmäisenä manikyyrinä tällainen "moderni" väkerrys sydänleimoilla, niiteillä ja liukuvärillä. Näitä kynsiä tykkäsin pitää kovast lähinnä juuri noiden liukuvärikynsien takia. Ehkä raikkaampi yhdistelmä olisi tullut korvaamalla sydänkynnet muulla, mutta halusin kuitenkin pysyä ystävänpäivän teemassa ja kokeilla hieman erilaista yhdistelmää.

Toisena puolestaan ensimmäinen kokeiluni hiuslakkatekniikalla (keskimmäiset kynnet), jossa tarkoituksena on tuottaa ikään kuin kulunut kuvio kynsilakalla ja hiuslakalla/alkoholilla/kynsilakanpoistoaineella. Harjoittelun varaa jäi vielä, mutta pidin tekniikasta kyllä. Yhdistin nämä raidallisiin ruusukynsiin, jotka maalailin käsin, käyttäen raidoituksessa apuna teippiä, jotta sain viivat kutakuinkin suoraan.

Tällaista tällä kertaa, mikäli tykkäsit näistä ja haluaisit nähdä lisää kuvia - tai tietää mitä tuotteita käytin näihin, klikkaa itsesi blogiini ja lue lisää: http://www.handmadedreamsofmine.com/2015/02/valentines-nails-pt-2.html

Ihanaa viikonloppua ja mukavaa ystävänpäivää kaikille! ♥

Kommentit (0)

Seuraa