Eilen tuli herkuteltua banaaniletuilla, ja ohjekin oli ihanan yksinkertainen!

Heippa kaikki ja ihanaa sunnuntaita! ♥

Tätä viikonloppua on täällä nautittu rauhassa kotona rentoutumalla, sillä huomenna alkaa töissä aamuviikko ja herätys on joka aamu klo 4:40 - ei paljon ole huvittanut juhlia. :D Eli enemmän on tullut nautittua hyvästä ruoasta ja tv-sarjoista, ja kohta olisi taas aika maalailla uudet kynnet alkuviikkoa varten. ;)

Tänään halusin jakaa teidän kanssa reseptin, jonka bongailin netin uumenista, mutta joka oli niin hyvä että en voi olla hehkuttamatta sitä täällä vaikka moni onkin tätä saattanut jo testaillakin.

Helpot banaaniletut

1 banaani

2 munaa

0,5 dl mysliä (halutessasi)

Sekoita banaani ja munat tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella soseeksi. Lisää halutessasi mysliä. Paista öljyssä miedolla/keskilämmöllä paistinpannulla. Kokeile pannun lämpötilaa pienellä taikinanokareella, jotta letut paistuvat kunnolla. Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa.
'

Mun mielestä tämä oli aivan loistava viikonloppuherkku, ja aineksetkin niin yksinkertaiset että ainakin meillä löytyy tuollaiset aina keittiöstä. Paistaminen vaatii hienoista kärsivällisyyttä, sillä letut rikkoontuvat suht helposti, mutta tekemällä tarpeeksi pieniä välttyy pahimmalta hajoilulta. ;) 

Aurinkoista viikonalkua kaikille! ♥

Kommentit (1)

Seuraa