Uudenvuoden juhlat ehtivät jo mennä, mutta mikäli alkuvuotesi kaipaa kimaltavaa kynsi-ispiraatiota, täältä sitä löytyy ;)

Heippa kaikille ja hyvää uuttavuotta!

Toivottavasti teidänkin vuosi on lähtenyt käyntiin positiivisesti, täällä ainakin juhlittiin vuoden vaihtumista hyvässä seurassa huippumeiningillä. :) Vaikka isompia bileitä ei varsinaisesti ollutkaan tiedossa, kasailin aiemmin viime kuussa parit kimaltavat manikyyrit uudenvuoden juhlien inspiraatioksi. Valitettavasti en niitä tänne MyCosmoon ehtinyt julkaista ennen tätä. mutta tuleehan meillä kaikilla juhlia tänäkin vuonna. ;)

Joten pidemmittä puheitta, tässä parit juhlavammat kynnet joiden tekeminen on aika helppoa, mutta jotka ovat kuitenkin suhteellisen näyttäviä.

Ensimmäisenä jo ylimmäisessäkin kuvassa nähdyt siniset glitterkynnet, joiden koristelussa käytin paljon glitterlakkaa ja lisäsin mielenkiintoa tekemällä pari erilaista kynttä joukkoon. Apuna kuvioissa käytin ihan tavallista teippiä.

Toisena ehdokkaana kirkkaanvihreä manikyyri hopealla terästettynä. Rakastan vihreää ja hopeaa yhdistelmänä, mutta harvemmin tulee ylipäätään käytettyä vihreää kynsillä joten tämä oli aika uusi tuttavuus itsellenikin. Tässä manikyyrissä itse glitterissä on jo niin paljon näyttävyyttä että pidin designin simppelinä, eli pelkkänä "glitter gradientina" (miten tuokin sitten kuuluu suomentaa, kimalleliukuvärjäys? :D Kamalaa kun ei tiedä noita termejä suomeksi)

Tällaista tällä kertaa, jos haluat nähdä enemmän kuvia tai kiinnostaa tietää mitä lakkoja käytin, voit vierailla blogissani alla olevan linkin kautta:

Glittery Nails x2

Kommentit (2)

Seuraa