Heippa kaikki, ja ihanaa joululomaa niille, joilla sellainen on jo alkanut. 

Itse pääsen omaani aloittelemaan huomenna, kunhan parit tehtävät on palautettu ja tentti suoritettu. Ja sitten koittaa kolmen viikon vapaus kouluarjesta. Ihanaa!

Tänään ajattelin taas esitellä parit kynnet teille, ja vaikka joulu on viikon päässä, ei nämä mun kynsinäpertelyt ole vieläkään muuttunut kauhean jouluisiksi. Ehkäpä nyt, kun koulusta on vapaata? Saa nähdä. Tänään kuitenkin värikkäitä tuotoksia.

 

Ensimmäisenä asteekkiprinttiset neonhässäkät, jotka maalasin varta vasten yhtä keilausreissua varten (nämähän tietysti hohtivat kivasti hohtokeilausvaloissa). Tiedän, kuulostaa melkoiselta vaivalta yhtä iltaa varten, mutta näistä oli toki iloa pidempäänkin.

 

Vapaan käden piirtämisessä olisi lakkojen kanssa vielä treenaamista, varsinkin noissa suorissa viivoissa, mutta muuten olin suhteellisen tyytyväinen näihin. 

 

Toisena manikyyrinä sitten vähän yksinkertaisempi ja minulle tavanomaisempi viritelmä, jossa kohtaavat neonväri ja leopardiprintti. Tähän inspiraatio lähti kuvasta, jonka näin netissä.

 

Lightboxissa näpsäistyt kuvat eivät ihan täysin anna oikeutta käyttämälleni oranssin sävylle, mutta sanottakoon että se on huomattavasti kirkkaampi luonnossa. (nimim. odottelen pidempiä, valoisia päiviä)

Lisää kuvia, sekä käytetyt tuotteet, löydät täältä: Orange vs. Aztec ♥

Ihanaa joulunodotusta!

Kommentit (0)

Seuraa