Heippa kaikki ja ihanaa maaliskuuta! 

Näin kevätflunssien aikaan on mukavaa laittaa vitamiinipitoista ruokaa ja lisäillä mausteita jotta pöpöt pysyisivät loitolla (nimimerkillä flunssa jatkuu kohta kolmatta viikkoa). Niinpä ajattelin että täälläkn ihmisiä saattaisi kiinnostaa tällainen kiva lounasvaihtoehto, jonka avokadosta ja muutamasta muusta aineksesta voi toteuttaa.

Avokado uunissa

 

2 avokadoa

2 kananmunaa

suolaa

pippuria

chiliä

valkosipulia

sweet chili -kastiketta

raejuusto

 

 

Halkaise avokadot ja poista siemenet. Aseta pellille, lisää päälle vatkatut munat ja mausteita, ja paista noin 225 asteessa 15 minuuttia, tai kunnes kananmuna on riittävän kypsää. Lisää päälle raejuustoa ja chilikastiketta makusi mukaan.

Mun makuun tämä oli ainakin ihan mukava lounasvaihtoehto kotona laitettavaksi. Nuo mausteet ja päällysteet voi toki muokata oman maun mukaisiksi, mikäli esim. maitotuotteet eivät sovi, tai chili ei ole sinun juttusi.

Toivottavasti tällä reseptillä piristyy jonkun päivä, ainakin nämä ovat suhteellisen värikkäitä luomuksia jos ei mitään muuta. ;) Kotikokkailu on täällä alkanut kiinnostaa entistä enemmän viimeisen vuoden sisällä, kun gluteenittoman ruokavalion noudattaminen helpottuu ja tulee edullisemmaksi, mitä enemmän osaa tehdä omin kätösin. Tulen varmasti jatkossakin postailemaan gluteenittomia ruokalajeja tänne, joten jos jokin tietty ohje kiinnostaa niin voitte vinkkailla mulle sellaista toteutettavaksi.

Lisää postauksiani voit bongailla täältä: http://www.handmadedreamsofmine.com

Ihanaa viikkoa, ihmiset! ♥

 

Kommentit (2)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Oon lukenut, että avokadosta saa helposti pahan makuisen kuumentamalla ja itsekin onnistunut siinä :D Kärsikö sulla näissä maku ollenkaan?

Johanna Lagerroos
Liittynyt24.11.2015

Juu oon itekin onnistunu loihtimaan hirveän makuista kypsennettyä avokadoa :D tässä homma toimi ihan nätisti (toki kiitos ehkä menee parhaat tehonsa menettäneelle uunille) eikä sitä karvasta makua tullu. Kannattaa tietty kokeilla varovaisemmalla lämmöllä jos on paljon huonoja kokemuksia! :D

Meet me also on www.handmadedreamsofmine.com, instagram.com/silvertigo and twitter.com/silvertigo!

Seuraa