Viime viikolla postiluukusta tipahti jotain uutukaisia kevätasusteita ;)

Heippa kaikki!

Yli kuukausi on vierähtänyt siitä kun olen tänne MyCosmoon kirjautunut ja alkanut näppäillä blogitekstiä suomenkielelle. Aika on tuntunut olevan kortilla jopa englanninkielisen blogin pitämiselle, joten ylimääräisistä nettimukavuuksista on tullut karsittua paljon. 

Kuitenkin tänään päätin ottaa muutaman minuutin MyCosmolle näin vapaapäivän kunniaksi, jotta voin postailla teille vähän kevätshoppailuistani, joita toteutin Boohoo:n nettisivuilla:

Ensimmäisenä polvipituiset mustat sukat, jollaisia olen etsinyt jo hetken, mutta vasta nyt hyvän hintaiset osuivat kohdalle. 

Pinkit tennarit, ihan vain koska tennareitahan ei voi olla liikaa. Eikä pinkkejä asusteita.

Harmaat niitilliset hanskat - enemmän fashion statement kuin niinkään sormenlämmittimet, mutta niin ihanan näköiset että nämä oli pakko kotiuttaa.

Aurinkolasit kahdessa eri värissä, koska näitäkään ei voi olla liikaa (enkä osannut valita kummat haluan). Olen yleensä melko tiukasti aviator-mallisten lasien fani, mutta vaihtelun vuoksi tilailin vähän erilaiset.

Ja viimeisenä, neonpinkki pipo - vaikka kuva väittääkin sitä muuksi sävyksi. Tätä tullaan varmaan näkemään mun päässä melkoisen paljon, koska olen jo suunnitellut useita asuja tämän kaveriksi.

Tällaista tällä kertaa, myöhemmin tällä viikolla palailen asiaan kynsien ja asujen merkeissä, joten pitäkäähän silmät auki sen varalle! ;)

Enemmän postailujani voit kurkkia täältä: http://www.handmadedreamsofmine.com/

Ihanaa alkanutta viikkoa! ♥

Kommentit (0)

Seuraa