Laitetaan jakoon parhaat vinkit ja reseptit

Kohta loma loppuu ja työt alkaa. Tänä syksynä ajattelin pitää itsestäni ja kropastani vähän parempaa huolta, jotta jaksan paremmin ja mieli pysyy hyvänä kiireenkin keskellä. Oon kuullut monesti sanonnan hyvä olo tulee sisältä. Ja mä ainakin tunnen oloni paljon paremmaksi, kun syön enimmäkseen terveellisesti.

Eilen mulle tuli ihan yllättäen hirveä himo vihersmoothieen :D Joten juoksin lähikauppaan ostamaan salaattia vartti enen kaupan sulkemisaikaa. En oo kuitenkaan mikään mestari noissa vihersmoothiessa ja ideat on tällä hetkellä aika yks puoleisia, joten ajattelin pyytää teiltä vähän jeesiä.

Laittakaahan mulle kommenttiboksiin teidän lempparismoothieta, joko omia reseptejä tai linkkejä sivuille, joilta niitä löytyy! Ja saa antaa ihan noin muutenkin vinkkejä.

Kommentit (4)

Zarza

Ihan paras sivu tähän asiaan: www.simplegreensmoothies.com !! Peruskaavana yhteen smoothieen 1 kuppi nestettä (vesi, kookosmaito, kookosvesi, mantelimaito), 1 kuppi pinaattia tai lehtikaalia, 1,5 kuppia hedelmiä ja/tai marjoja. Toimii aina! Sivuilla on reseptejä vaikka kuinka.

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Tuo kaava kuullostaa varsin toimivalta ja sen avulla pystyy hyvin soveltamaan, kiitos paljon vinkistä! :) Käyn heti kurkkaamassa tuon sivun.

Vierailija

Itse tykkään laittaa lehtikaalia vihersmoothieen! :) Maku ei ole erityisen hyvä, mutta sitä saa peitettyä esimerkiksi makuvissyillä! :) Ainakin ovat ravintoarvot kohdallaan! Lisäksi heitän vihersmoothieen salaattia, kurkkua, varsiselleriä, pakastapinaattia, parsakaalia, avocadoa, omenaa. Kaikkea mitä kaapista löytyy! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu