Neule - Cubus / hame - H&M / hattu - Lindex / laukku - Nelly / 
kengät - Vagabond / lasit - Bik Bok /


Kuvat: Sanna / Valokuvaajan tytär

Kuinka upee kuvaustausta?! Oon halunnut jo pitkän aikaa päästä kuvaamaan tuohon Keskustorille raatihuoneen portaille. Mikä mua on sitten estänyt? No en ole yksinkertaisesti vaan kehdannut. Keskustorilla ramppaa kokoajan ihmisiä ja siinä portailla on vielä jotenkin paremmin esillä, kun on hieman korkeammalla. Koita siinä sitten poseerata kameralle enemmän tai vähemmän tosissaan. Päätin kuitenkin, että miksi en edes kokeilisi? Jos jännitys pukkaisi pintaan eikä kuvissa olo tuntuisi luonnolliselta, niin kyllä sitä paikkaa voisi sitten vaihtaa. Kuvaaminen kuitenkin sujui tosi mukavasti ja rennosti. Olisi ehkä kannattanut uskaltautua jo aikaisemmin kokeilemaan.

Tampereella saisi olla enemmänkin tuollaisia upeita rakennuksia, joita ei olisi täytetty kaiken maailman kylteillä, lapuilla ja mainoksilla. Jos jollekulle tulee mieleen joku toinen upea rakennus, niin ilmiantakaa ihmeessä!

Ja loppuun vielä aihe, jota mietiskellään melkein jokaisessa blogissa, niin miksi ei myös täällä. Kuinkakohan kauan sitä vielä pärjäisi ilman sukkiksia? 

Jenni, New life-blogista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu