Mun hiusten- ja kasvojenhoitorutiinit ovat uusiutuneet noin kuukausi sitten ja ajattelin tulla vinkkaamaan teille mun uusista lempparituotteista.

Rich Pure Luxury Argan Curl Enhancing Cream
Mä oon aiemmin käyttänyt aina varmaan viimeisen viiden vuoden ajan hiusöljyä sekä selvityssuihketta. Ilman niitä mun takkuuntuvia ja pörrööntyviä hiuksia on ollut lähes mahdoton selvittää. Tuo Richin hiusvoide on kuitenkin korvannut nuo molemmat tuotteet täysin! Laitan sitä pari pumppausta suihkun jälkeen märkiin hiuksiin, odotan tovin ja harjaan hiukset. Voide on syväkosteuttava, sisältää lämpö- ja UV-suojan, antaa kiiltoa sekä vähentää pörröisyyttä arganöljyn avulla. Tuote on ilmeisesti tarkoitettu kiharalle hiukselle, mutta toimii ihan loistavasti mun piikkisuoriin hiuksiin! Tykkään hirmuisesti myös muista Richin tuotteista.

Konjac-sieni
Tämä on kyllä paras ostos vähään aikaan! Tuolla saa kasvoista todella puhtaat ja se on hellävarainen. En oikeesti edes muista milloin mun kasvojen iho olisi tuntunut näin puhtaalta, ei varmaan ikinä sen jälkeen kun oon alkanut käyttämään meikkiä, heh. Sieni on kuivana kova, mutta ennen käyttöä sitä pidetään hetki lämpöisessä vedessä, jolloin se pehmenee. Tuota voi käyttää yksinään taikka puhdistusaineen kanssa. Mä käytän sitä kookosöljyn kanssa ja on kyllä toimiva kombo. Tuote on näköjään tarjouksessa Ruohonjuuressa ja heidän sivuillaan on kerrottu tarkemmin tuotteesta.

Kookosöljy
Paluuta entiseen ei enää ole. Mä putsaan nykyään kasvot kookosöljyllä enkä tyytyväisempi vois olla. Meikki lähtee heposti ja nopeasti, myös vedenkestävä silmämeikki. Ei kirvele silmiä, eikä kiristä ihoa. Myös mun poskien punoitus on vähentynyt puolella! En malta odottaa mille mun kasvojen iho näyttää esim. puolen vuoden päästä. Ja tuoksu, ah! Kuvissa on CocoVi:n öljy, mutta on tullut testattua myös Puhdistamon öljy ja molemmat ovat mielestäni hyviä, en huomaa hirveästi eroa. Kasvojen puhdistuksen lisäksi käytän kookosöljyä myös huulirasvana, vartalonkosteutukseen, hiuksille ja ruuanlaittoon.

Kommentit (3)

Vierailija

mitä mitä, toimiiko kookosöljy meikin poistajana? Meikäläinen on osannu hyödyntää sitä VASTA ruuanlaittoon, hiuksiin ja iholle kosteusvoiteena mutta, että vielä yksi käytökohde lisää? Tätä menoa kookosöljy täyttää mun kaikki kaapit :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu