Ihana kahden suklaan juustokakku

 

Pohja:
n. 200 g Digestive-keksejä
n. 75 g voita

Maitosuklaatäyte:
3 dl kuohukermaa
125 g maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g Milka-suklaata tai Fazerin vaaleata maitosuklaata
2 tl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
1,5 liivatelehteä

Valkosuklaatäyte:
3 dl kuohukermaa
125 g maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
2 tl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
1,5 liivatelehteä


OHJEET
 
Pohja

1. Murskaa keksit pieniksi muruiksi ja sulata voi.
2. Sekoita murskatut keksit ja sulatettu voi.
3. Voitele irtopohjavuoka. Painele keksimurska tasaisesti vuoan pohjalle.

Täytteet
4. Sulata suklaat eri astioissa.
5. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
6. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
7. Lisää kerman joukkoon sokerit, maitorahka ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.
8. Jaa seos puoliksi kahteen astiaan. Lisää toiseen astiaan maitosuklaa ja toiseen valkosuklaa.

Sekoita tasaiseksi.
9. Keitä hieman vettä. Ota puolet liotetuista liivatelehdistä. Laita ne erilliseen kulhoon ja kaada sekaan hiljalleen kuumaa vettä samalla sekoittaen, kunnes liivatteet ovat liuenneet veteen.
10. Kaada liivateliuos ohuena nauhana maitosuklaatäytteeseen ja sekoita hyvin.
11. Levitä maitosuklaatäyte tasaisesti vuokaan.
12. Valmista valkosuklaatäyte samoin (kohdat 9-11).
13. Laita jääkaappiin vähintään kuudeksi tunniksi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu