Tuunattu farkkuliivi


Löysin pari viikkoa sitten kirppikseltä farkkutakin yhdellä eurolla. Todella edullisesti siis. Tosin toisesta hihasta puuttui nappi, enkä pitänyt takin tummasta väristä ollenkaan. Hain Prismasta pullon Klorinia, joka maksaa noin. 2,50–3,00 euroa. Sitten vaan sakset käteen ja leikkasin hihat noin sentin päästä saumaa. Sen sentin mittaisen kaistaleen, joka hihasta jäi jäljelle, hapsutin käyttäen apuna suurehkoa neulaa. Hapsuttamiseen meni noin 45 min, mutta se kannnattaa, sillä ainakin itse tykkään noista vaaleista hapsuista.

Sitten vaan vettä vatiin ja puoli pulloa Klorinia sinne sekä farkku liivi. Väriin vaikuttaa huimasti se, miten asettelet liivin. Jos haluaa tasaisemman liukuvärin, kannattaa liivi viritellä vadin ylle henkariin. Jos ei halua ihan tasaista, voi sen laittaa puoliksi vatiin ja puoliksi lattialle, näin itse tein, sillä tykkään että tuo väri on epätasainen. Annoin liivin yläpuolen liota yön yli ja aamulla laitoin vatiin lisää vettä sekä loput klorinit ja käänsin liivin alapuolen lillumaan vatiin noin. 4–5 tunniksi. Sitten vaan pesukoneeseen vanhan pyyhkeen kanssa pariin kertaan.

Tuo farkkuliivi tuli siis kustantamaan noin 4 euroa, kun jaksoi nähdä vähän vaivaa. Olen kyllä tyytyväinen! Tuunasin viime keväänä farkkutakin samaan tyyliin, mutta jätin siihen hihat. Mulla oli se sunnuntaina myynnissä Muotikirppiksellä ja meni kyllä aika pian kaupaksi :) Myös parit shortsit tuunasin Klorinilla viime kesänä.

Kommentit (3)

Vierailija

Hyvälaatuisia kuvia ja kivoja kuvia! Millä kameralla ja objektiivilla nämä on otettu? Itselläni on kameran osto edessä kun edellinen on jo niin vanha :)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Voi kiitos! :)
Olympus pen lite e-pl5, objektiivi 45mm. Suosittelen erittäin lämpimästi, todella helppokäyttöinen kamera, eli helppo tuupata kamera kaverin käteen ja pyytää ottamaan asukuvat ;) Erityisesti sen kosketusnäyttö on näppärä, sillä onnistuu tarkennus nopeasti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu