... mun ensimmäinen ajatus oli, että täähän on ihan aikuisten takki. Sitten mietin, että ehkä mun ois aika hankkia sellainen ja siirryin tyytyväisenä kassalle.

Takki - 2hand / paita - Gina Tricot / farkut - H&M / laukku - Mango / kengät - Reebok /
 

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Huh, olipas eilinen kiireinen päivä! Aamulla ajoissa töihin, ruokkiksella Millan kanssa asukuvat. Aluksi ei meinannut löytyä sopivaa kuvauspaikkaa millään, mutta onneksi löytyi tämä tausta! Tykkään ihan hulluna tuosta ja nuo kuvat onnistui niin hyvin, että olin tovin aikaa ihan sanattomana, hah. Kuvailujen jälkeen takaisin töihin ja illalla puoli yhdeksän aikaan hyppäsin kotiin vievään linkkuun. Eli päivään ei mahtunut oikeastaan muuta kuin töitä, kuvaukset ja lisää töitä. Mutta en valita, oli kaikin puolin mahtipäivä!

Kiireisen päivän asu koostui asiallisista jutuista, rennosta ponnarista ja lenkkareista. Mun mielestä erittäin jees! Tuo takki on uusin kirppislöytö. Se on hyvää materiaalia ja malli on mielestäni melko ajaton. Kun sovittelin tuota peilin edessä, niin mun ensimmäinen ajatus oli, että täähän on ihan aikuisten takki. Sitten mietin, että ehkä mun ois aika hankkia sellainen ja siirryin tyytyväisenä kassalle.

http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu