Vihdoinkin on kesäkuu ja kesäloma ! Aurinko kuuluu kesään vaikka sitä tuolla ulkona ei hirveesti ole näkynyt. Mulle ainakin yks kesän stratti asia on se, että leikautan kesähiukset <3 Ja se tarkoittaa myös sitä, että kun ne on leikattu ja hoidettu hyvin niin haluan ylläpitää sitä. Esittelen teille muutamia mun hiustenhoitotuotteita joita kesäsin tulee aika paljon käytettyä :)

 

Syoss
 Absolute Oil 
10.70 €
 

Mun hiukset on sähköset aina, kesäsin ja talvisin... Mulla suositeltii kaikenlaisia öljyjä hiuksiin, joiden pitäis poistaa sähköisyyttä, mutta mikään ei auttanut. Äiti oli sitten kerran kampaajalla käytyään ostanu tollasen Syoksen Absolute oil -hiusöljyn. Kokeilin sitä sitte muutaman päivän ajan ja huomasin, että sähkösyys oli kadonnu kokonaan. Käytän sitä noin 3-4 kertaa viikkossa ja mulla ei oo pitkää aikaa ollu sähköisiä ja näin hyvin voivia hiuskia. Tuote korjaa ja tekee kiiltävät ja pehmeän tuntuiset hiukset. Suosittelen kaikille, vaikka hiuskissa ei ois sähköisyyttä, mutta toimii myös erittäin hyvänä tehohoitona hiuksille !

 

GOLDWELL
Thermo leave-in treatment
7.90 €
 

Goldwellin hiuksiin jätettävä hoitoaina on ollu mulla tosi pitkään jo käytössä. Ostin sen kun mulla oli pidemmät hiusket ja ne oli aina takussa. Oon ollu tosi tyytyväinen tuotteesseen ! Suihkuttelen sitä yleensä suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuskiin ja sen jälkee hiukset pystyy harjaamaan vaivattomasti ja hellävarasesti ilman, että se repii hiuksia.

 

Biozell Professional
Volumizing seawater spray
6.50 €
 

Suolasuihketta käytän suurimmaksi osaksi vain kesäisin. Biozellin suolasuihke sisältää pantenolia, joka kosteuttaa, suojaa ja korjaa hiusta. Siinä on myös UV-suoja. Suolasuihke tuuheuttaa ja tekee hiuksiin hieman karhean pinnan, joka esim. helpottaa hiusten käsittelyä kampauksia tehdessä. Itse tykkään kun se antaa hiuskille niin sanotun beach lookin. 

 

Tässä olivat mun top 3 hiustuotetta :) Jos haluatte tietää enemmän jostain tuotteesta niin laittakaa kommenttia niin vastaan niihin parhaani mukaan <3 

-Jenni

Kommentit (0)