Alkuräjähdys!

 

Tästä se lähtee, mun bloggaajan ura! Olen 20-30 vuotias, urheilutaustan omaava, suomalainen mies. Tulen kirjoittamaan blogissani tarinoita parisuhteista, yhdenyön jutuista, friends with benefits järjestelyistä ja kaikesta näiden väliltä. Suurin osa tarinoistani perustuu omiin kokemuksiin, osassa saatan käyttää ystävieni ja tuttujeni kokemuksia. Tulen käsittelemään aiheita sekä naisten, että miesten näkökulmista ja tulen kertomaan mm. miten baarista saa seuraa, miten tinderissä saa vastakkaisen sukupuolen pauloihinsa ja miten parisuhteen saa pysymään hengissä. En kirjoita ultimaattisia totuuksia, vaan itselleni hyväksi havaittuja keinoja. Lisätietoja itsestäni tiputtelen matkan varrella, mutta se ei ole tärkeää kuka minä olen, vaan kuka sinä olet ja miten saat tehtyäsi itsestäsi vastustamattoman vastakkaisen sukupuolen mielestä.

Valitsin Ensimmäisen blogini aiheeksi seuranhakupalveluista sen kaikista vihatuimman ja rakastetuimman, eli tinderin. Kirjoitan ensimmäisen blogin miehen näkökulmasta. Miten on mahdollista, että jotkut miehet tuntuvat aina löytävän tinderistä seuraa? Matcheja satelee ja ilmoituksia uusista viesteistä satelee jatkuvasti ja itsellesi tulee satunnainen matchi 150km päästä ja hänkään ei suostu vastaamaan viesteihisi. Miehellä, jolle satelee Matcheja on profiilissaan jotain, mikä nostaa hänen markkina-arvoaan. Se voi olla komea ulkonäkö, hauska ja erottuva profiiliteksti tai vaikka kuvat, joissa näyttää, että hän olisi varakas. Seuraavassa listaan asioita, joita sinun täytyy parantaa profiilissasi.

 

1) Kuviesi täytyy olla muutakin kuin pelkkiä kasvokuvia. Ota 2 tai 3 edustavaa kuvaa itsestäsi, joissa näytät parhaita puoliasi, mutta älä kuitenkaan ''tyrkytä'' parhaita puoliasi liian selvästi. Esim. Jos sinulla on hyvä peppu ja olet urheilullinen, pyydä ystävääsi ottamaan kuva, missä esimerkiksi potkaiset jalkapalloa ja peppusi näkyy hyvin. Tai jos sinulla on vahvat käsilihakset, ota kuva kun kannat jotakin, esim. kauppakassia. Pelkät herutuskuvat on jo ''last season'' eikä niistä syty enään kukaan ja usein niistä saa jopa vaikutelman heikon itsetunnon omaavasta miehestä.

2) Panosta esittelyysi. Naiset katsovat esittelysi huomattavasti useammin, kuin mitä itse katsot heidän esittelynsä. Pyri erottumaan joukosta. Älä kerro vain perusjuttuja, kuten ''Olen 27-vuotias Pekka Perusjätkä Kilpisjärveltä, harrastan kalastusta ja pidän koirista'' Ketään ei kiinnosta tuollaiset esittelyt. Esittelyn tarkoitus tinderissä ei ole kertoa kuka olet, vaan saada vastakkaisen sukupuolen mielenkiinto heräämään. Itse olen suosinut tyyliä, missä kirjoitan itsestäni, niin kuin kriitikot kirjoittavat leffoista. Esim. '' ***** Vuoden kohokohta - Helsingin Sanomat'' Löydä oma tyylisi ja tee itsestäsi mielenkiintoinen!

3) Kun sitten saat sen matchin, älä odota, että nainen avaa keskustelun. Pariksesi tullut nainen saa suurella todennäköisyydellä huomattavasti enemmän pareja, kuin mitä sinä saat. Jälleen kerran, sinun täytyy erottua, kymmenistä, jopa sadoista parillesi viestiä laittaneista miehistä. Älä IKINÄ, aloita sanomalla ''Moi'' tai ''Mitä kuuluu''. Tämän kaltainen avaus saa naisen kuivemmaksi kuin Sahara ja tekee seksin saamisen yhtä vaikeaksi kuin jään myymisen eskimoille. Pyri aloittamaan tavalla, millä saat naisen nauramaan, ilman, että teet itsestäsi pelleä, koska kun saat naisen nauramaan, saat hänet tekemään mitä tahansa. Keksi hauska iskurepliikki tai vitsi tai vaikka hauska asia omasta elämästä tai aivan täysin kuvitteellinen asia, tässä vaiheessa tärkeintä on vain ja ainoastaan saada naisen huomio kiinnittymään juuri sinuun. Jos et itse keksi mitään sopivaa avausta, avaa internetin ihmeellinen maailma, sillä sieltä niitä löytyy tuhansia ja tuhansia. Älä kuitenkaan käytä ensimmäistä vastaantulevaa, sillä sitä on todennäköisesti käyttäneet useat miehet ennen sinuakin. Tulen paneutumaan tähän asiaan enemmän tulevaisuudessa, mutta näillä ohjeilla pääset alkuun.

4) Seuraava vaihe on se kaikista tärkein. Miten saada seksiä vain tinder keskustelun jälkeen? Mitenkä pystyt erottumaan tuhansista miehistä niin selkeästi, että saat naisen kutsumaan itsesi kotiisi tai saat naisen tulemaan sinun luo heti? Kun olet suorittanut edelliset vaiheet onnistuneesti, olet jo saanut hänen huomionsa, miten saada johdettua keskustelu sinulle suotuisaan lopputulemaan? Älä ole oma itsesi. Jos omana itsenäsi olo riittää saamaan sinulle yhdenyön suhteita, et tarvitse näitä ohjeita. Keskustele sinulle suotuisista asioista, kuitenkin ilman, että vaikutat liian dominoivalta. Luo illuusio, että parisi johtaa keskustelua, vaikka itse ohjaat keskustelua juuri haluamaasi suuntaan. No miten tämä onnistuu? Ensinnäkin, kysy kysymyksiä tai puhu aiheista, joihin naisen täytyy vastata kokonaisille lauseilla. Älä kysy ''tykkäätkö koirista?'' vaan, että '''onko joku eläin mistä pidät ja miksi''. Toisekseen, ole röyhkeä, mutta älä ylimielinen. Sujauta keskusteluun pikkutuhmia kommentteja, jotka voi tulkita monella tapaa. Jos nainen ei tartu näistä ensimmäiseen sinun tahtomallasi tavalla, jatka keskustelua ja yritä pian uudestaan. Kun nainen tarttuu johonkin pikkutuhmaan kommenttiisi, lähde viemään keskustelua pikkuhiljaa vihjailevampaan suuntaan, mutta ÄLÄ IKINÄ PUHU SUORAAN SEKSISTÄ! Tämä saa naiset kavahtamaan. Kolmas kikka on antaa naisen kuvitella, että hänellä on valinta. Älä kysy, että ''sopisiko nähdä huomenna illalla?'' vaan ''nähdäänkö huomenna vai ylihuomenna''. Tämä saa naisen taas kuvittelemaan, että hän johtaa keskustelua ja että hänellä on valinta, vaikka oikeasti ainut valinta hänellä on, että MILLOIN hän näkee sinut, sen sijaan, että hän valitsisi haluaako nähdä sinua ylipäätänsä. Tulen myös tähän aiheeseen pureutumaan syvällisemmin tulevaisuudessa, mutta näillä ohjeilla pääset jälleen hyvin alkuun.

 

Tahdon vielä loppuun korostaa, että vaikka tekisit mitä, et tule ikinä saamaan jokaiselta pariltasi seksiä. Ylläolevilla asioilla parannat mahdollisuuksiasi saada useammin, sen mitä haluat. Naiset eivät lähtökohtaisesti etsi pelkkää seksiseuraa ja jos etsivät, on hyvin todennäköistä, että he löytävät myös sinua paremman parin, joten jos nainen kieltäytyy näkemästä sinua, älä ikinä ala loukkaamaan tai vähättelemään häntä. Älä myöskään itse loukkaannu. Seuraava asia on tärkein asia muistaa,v aikka tavoitteesi on saada seksiä, niin naisia tulee silti AINA, kunnioittaa ja vaikka saisit kutsun hänen luokseen, hänellä on silti oikeus kieltäytyä seksistä kanssasi!

Muistakaa alkaa seuraamaan blogiani. Tulen kirjoittamaan säännöllisen epäsäännöllisesti, joten olkaa kärsivällisiä. Seuraava blogini tulee käsittelemään, miten käyttäytyä ja pukeutua treffeillä.

Tsemppiä oman tinderellan etsintään, see you soon!

Kommentit (0)