Naiset ottavat monesti turhaa stressiä siitä, millainen joululahja poikaystävälle on hyvä. Poikaystävän lahjan valitseminen ei kuitenkaan ole niin vaikeaa. Poikaystävän joululahja kannattaa valikoida hänen mielenkiinnonkohteiden mukaan. Pitääkö poikaystäväsi videopeleistä? Käykö hän aktiivisesti salilla tai lenkillä? Harrastaako hän kalastusta? Hanki poikaystävälle jotakin hänen harrastukseensa liittyvää, niin lahja on varmasti hyvä.

Anna poikaystävälle joululahjaksi muistoja

Miehet arvostavat myös romanttisia eleitä, vaikka eivät sitä välttämättä aina osoitakaan. Anna poikaystävällesi joululahjaksi esimerkiksi kaulaketju tai kello, johon on kaiverrettu teidän molempien nimet. Ikimuistoisen lahjan ei tarvitse olla kallis, vaan voit tehdä sellaisen myös itse. Yksi huippuhyvä ja helppotekoinen joululahja poikaystävälle on kuvakirja. Liimaa kuvakirjaan valokuvia yhteisistä hetkistänne aina ensitapaamisesta lähtien ja kirjoita kirjaan myös jotain hauskoja kommentteja. Kuvakirja herättää tunteita varmasti myös vuosien päästä. Kuvakirjoja voi teettää myös valmiiksi esimerkiksi iFolor -valokuvapalvelussa.

Elämyslahja on loistava joululahja poikaystävälle

Olipa poikaystäväsi sitten minkälainen persoona tahansa, niin elämyslahja on varmasti hänelle jännittävä joululahja. Elämyslahjalla tarkoitetaan siis uutta kokemusta, eli varaat ajan esimerkiksi kartingiin, kalliokiipeilyyn, huonepakopeliin, kuumailmapallolennolle tai vaikkapa benji-hyppäämään. Elämyksenä voi toimia, vaikka loma Lapissa Iglu-hotellissa. Elämysmatkoja sekä kokemuksia on vaikka millä mitalla, niistä voit lukea lisää esimerkiksi Elämyslahjat.fi -sivustolta ja ideoida unohtumattoman kokemuksen poikaystävällesi niiden pohjalta.

Poikaystävälle naisten alusvaatteita?

Paras joululahja poikaystävälle on varmasti se, että hänellä on sinut ja hän saa olla kanssasi. Joululahjat.net -sivustolla oli mielestäni hyvä vinkki poikaystävän joululahjaksi. Osta itsellesi uusia alusvaatteita ja yllätä poikaystäväsi joulu yönä tällä uudella lahjalla. Veikkaan, että kenenkään poikaystävä ei pidä tätä lahjaa pahana. Samaiselta sivustolta löytyy myös lisää joululahjaideoita poikaystävälle.

Muita joululahjaideoita

Poikaystävän joululahja riippuu myös tietenkin siitä, kuinka kauan olette olleet yhdessä. Jos olette olleet yhdessä jo useampia vuosia, niin varmasti tiedät jo paremmin hänen makunsa ja mieltymyksensä. Lahjan valinnassa kannattaa tietenkin kysyä myös suoraan mitä poikaystävä haluaa. Miehet yleensä sanovat suoraan lahjatoiveensa, jos niitä edes on. Monesti joululahjaksi riittää pelkästään hyvä ruoka ja seura. Miehille kuitenkin kelpaavat yleensä kaikki elektroniset vempaimet sekä tyylikkäät vaatteet. Poikaystävälle ei kuitenkaan kannata ostaa joululahjaksi kosteusvoiteita, omenankuorintalaitetta, tai ylipäätään sellaisia tuotteita mitä et ole nähnyt hänen koskaan käyttävän. Epäkäytännöllinen joululahja poikaystävälle on vähintäänkin yhtä mieleenpainuva lahja, kuin edellä mainitut romanttiset ja tunteikkaat lahjat.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.