Voisin melkein potea huonoa omaatuntoa siitä miten vähän, tai oikeastaan ollenkaan olen avannut heinäkuun aikana tätä blogialustaani. Jos rehellisiä ollaan, on nettiselaimeni käynyt kuumana ainoastaan kesäreseptejä, tapahtumia ja kirjaston aukioloaikoja googletellessani - siispä en pode yhtikäs mitään, vaan tyydyn hymyssä suin toteamaan että kesä on ollut kivalla tavalla juuri sopivan kiireinen. 

 

Vaikka kelit eivät olekaan ihan joka päivä hellineet, on mun vuoden lemppareimpaan vuodenaikaan mahtunut yhtä ja toista mukavaa. Tähänastisen kesäni huippukohdista paras oli ehdottomasti aina yhtä pettämätön ja railakas kolmipäiväinen Ruisrock! Lauantaina ympärilläni bailasi (melkein) jokainen mun elämän tärkeimmistä tyypeistä, ja auringon paistaessa, musiikin pauhatessa ja jengin tanssiessa sanoinkin moneen kertaan ääneen, että tän hetken just tässä laitan tiukasti lasipurkkiin ja avaan sinä kylmänä harmaana marraskuun aamuna, kun mikään ei huvita. 

Kesä on suhahtanut ohi nopeammin kuin ehkä koskaan ja jollaintapaa tuntuukin, kuin jo oltaisiin kesän sunnuntaissa. Tiedättekös, sellaisessa fiiliksessä kun vielä viipyillään vapaassa, levänneenä ja energiaa täynnä, mutta mieli väistämättä karkaa jo huomenna alkavaan arkeen ja rutiiniin. Vaikka henkeen ja vereen kesän lapsi olenkin, ei syksyyn siirtyminenkään tunnu yhtään pahalta - ihanaa päästä kokemaan pitkästä aikaa hiljalleen lyhenevät päivät ja kylmenevät illat. 

Vielä on kesää kuitenkin jäljellä, ja niin, toivotaan, että vielä tulisi myös niitä kauniita päiviä. Ainakin nyt näyttää hyvältä, sillä Turun ylitse vyöryvät paraikaa reilut helteet! Elokuusta tulkoon siis vielä pitkä ja auringontäyteinen, että varmasti olisivat akut ladattuina pitkään talveen. Mun on ainakin päästävä vielä mustikkametsään, syötävä irtojätskiä ja juotava muutamat jokilaivaviinit! 

Mikä kesissä on kuitenkin parasta, on se että aina tulee uusi. Laitoinkin itselleni jo ylös, mitä tänä vuonna missattuja juttuja haluan päästä tekemään ensi vuonna: ainakin Kotkan Meripäivät ja Karjurock-festari pääsivät ensi kesän haavekartalle. 

 

Nautitaan nyt kuitenkin tämä tämänvuotinen loppuun! 

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram