Painin aikamoisten käynnistysvaikeuksien kourissa joulunpyhien jälkeen ja oon autuaan onnellisesti juuttunut laiskaan joululomatunnelmaan. Yhtäkään hertäyskelloa ei ole aattoaamun jälkeen asetettu ja päivä toisensa jälkeen oon kääriytynyt sohvanpohjalle äidin lahjaksi saamaan maailman muhkeimpaan ja lämpöisimpään vilttiin. Päivä toisensa jälkeen on myös pyörretty päätökset siitä viimisestä suklaakonvehdista ja katsottu ihan liian monta jaksoa Keeping up with the Kardashians -ohjelmaa. Otin universumin vinkistä vaariin, kun koitin Tapaninpäivän jälkeen ryhdistäytyä: BodyPumpin ekat kolme biisiä vei musta mehut niin hyvin, että pakkasin painot kokoon ja painelin takaisin muhkuviltin syleilyyn kesken tunnin. 

En jaksa ottaa tätä liian vakavasti. Kohta täytyy pakata reissurinkka ja suunnata seikkailuihin, joten otan nämä viimeiset viikot kaiken irti laiskottelusta ja Netflixin tarjonnasta. Tuntuu ihan uskomattomalta, että lähtöön on reilu 11 päivää! Oon pitänyt ajatukset niin tiukasti Suomen kamaralla ja joulutouhuissa, että välillä suoraansanottuna unohtaa lähdön Australiaan olevan niin lähellä. Pitäisi käydä ostamassa vielä ainakin rinkka ja tietenkin käydä läpi helvetti nimeltä pakkaaminen. Mun matkalaukut painoi yhteensä 47kg kun palasin kotiin puolen vuoden keikalta Rodokselta ja nyt mun odotetaan karsivan omaisuuteni kahteenkymmeneen kiloon. Mulla on tunne, että tätä hommaa postponataan niin pitkälle ensi vuoteen, kuin mahdollista. :D 

Vuosi 2016 on ihan nurkan takana ja musta on Uutena Vuotena aina kiva pysähtyä ja miettiä hetki, mitä on saavutettu ja koettu ja mitä toivotaan seuraavalta 365 päivältä. Oon Facebookissa naureskellut niille "Soon is time for that New Year, new me bullshit"-memeille, mutta tajusin pari päivää sitten, ettei asia ehkä olekaan mikään naurunaihe. Itse ainakin koen, että kun vuoden ekasta päivästä lähtien on tavoitteet seuraavalle vuodelle kirkkaana mielessä, tekee väistämättäkin töitä niiden saavuttamiseksi. Ja parasta on, että lupaukset tai tavoitteet voivat olla ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä! Reissu johonkin, jossa ei koskaan ole ollut tai vaikka se, että käyttäisi kännykkää hieman vähemmän. Ainahan siinä omassa minässä on jotain kehitettävää - jos ei nyt ihan koko pakettia laita uusiksi, niin varmasti on ainakin jotain kasvunvaraa. Musta ois suorastaan pelottava ajatus, jos ei itsestään keksisi mitään päivitettävää. 

En voi kun hymyillä kun katson taaksepäin vuoteen 2015. Niin paljon hienoja muistoja ja ihmisiä, joiden kanssa niitä jakaa. Ihan erityisen onnellinen oon siitä, mitä opin itestäni ja että uskalsin kuunnella itseäni. Ilman sitä en ois varmaan kohta lähdössä maailman toiselle puolen pelkän repun kanssa. Vuotta 2016 ajatellen puolestaan lupaan itselleni, että huolehdin paremmin kropastani, pidän näiden kuvien sanoman entistä enemmän mielessäni ja että uskaltaisin vielä rohkeammin toteuttaa itseäni ja unelmiani. Hyvää Uutta Vuotta! <3

Kommentit (2)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram