Hassua miten voi hommat mennä uusiksi tosi lyhyessäkin ajassa. Kaikkein onnellisin oon siitä, että mä ja Noora aidosti kuunnellaan fiiliksiämme eikä pelätä muuttaa suunnitelmiamme.
Näyttää yhä enemmän ja enemmän siltä, että jätetään australialaiset työpaikat muille, reissataan mahdollisimman pitkälle kevääseen ja lennetään sitten nauttimaan Suomen kesästä. Reissun luonne on muuttunut aika paljon tän päivän aikana, mutta valotan sitä lisää kun on enemmän ajankohtaista. 

Kun lähdettiin matkaan, meillä ei ollut harmainta haisua mille päivälle paluulippu aikanaan tultaisiin päiväämään. Jos ollaan rehellisiä, suunnittelin paluun alustavasti niin, että Ruisrockiksi ehtisi toipua juuri sopivasti jetlagista. (:D) Pidin kuitenkin kaikki ovet avoinna ja pyörittelin mielessäni myös skenaariota, jossa rakastuisin Australiaan korviani myöten ja hyödyntäisin koko 12kk viisumini. 

Turns out että kaikki mitä kaipasinkin oli vain pitkä loma kaukana arjesta. Että saa herätä ihan milloin itseä huvittaa. Maksaa 10 dollaria frozen yogurt -annoksesta. Käydä pulahtamassa uima-altaaseen kun Noora on päiväunilla. Varailla retkiä sademetsään ja Valliriutalle. Ja kun Suomeen paluun hetki koittaa, voi hyvillä mielin, rentoutuneena ja mieli uusia reissumuistoja täynnä palata energisenä kotiin. Me niin ansaitaan tää viime vuoden jälkeen. 

Lataillaan meiän akut täyteen aurinkoenergiaa. Ei hullumpaa. :) Aika hauska ja oikeastaan aika tervetullutkin fiilis miten sitä muutaman "ajelehtimisvuoden" jälkeen tuntee tarvetta asettua aloilleen edes hetkeksi. Nautin jokaisesta päivästä täällä, mutta samalla oon sairaan innoissani myös tulevaisuudesta. Ekaa kertaa pitkiin aikoihin epätietoisuus ei pelota tai ahdista - ainoastaan jännittää ja innostaa! Jollain tapaa sitä toivoo, että ois jotaan pysyvämpää johon reissuiltaan palata - nyt kun Suomessa käyminen on viime aikoina ollut vain lomailua tai tietynlainen "välivaihe".

Niin iloinen, että käydään Nooran kanssa samanlaisia tunteita läpi, tekee tästä hommasta niin paljon iisimpää. 

"Trust.
Trust that life will show you all the places you need to see
and teach you all the lessons you need to learn
and take you exactly - exactly - where you need to go.
No more. No less.
Just trust."

Kommentit (2)

Hannanen

Kyllä se niin on, että oman fiiliksen mukaan on mentävä. Elämää kun on ihan turha yrittää alkaa liian tarkkaan käsikirjoittamaan. :) Teidän reissu kuulostaa ja näyttää niin huikealta, just sellaselta unelmalomalta että tuntuu välillä että omakin sielu lepää kun sun tekstejä lukee ja kuvia ihailee. :)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram