Viikonloppu oli vähän niinkuin vahingossa ihana - uusia ja vanhoja kavereita, kevätauringon poltetta selässä, sunnuntaibrunssia Fontanan terassilla, auringonsäteissä kylpevää Turkua (❤️) ja snapchatin MyStory täynnä kikattavia tyttöjä just ennen baariin lähtöä. Noin joka seitsemäs minuutti hehkutin, miten ihanalta tuntuu olla Suomessa. 

Olen kokkaillut kasvisruokaa, puhkikuluttanut uututtaan soivat Spotifyn-hittilistat, polkenut polkupyörää, aloittanut työt, juonut vihreää teetä, rapsutellut koiraa, juonut viiniä, käynyt kuntosalilla ja syönyt liian monta suklaamunaa. Olen hymyillyt ja nauranut niin paljon, että poskeni ovat kipeytyneet. Olen tajunnut, miten paljon olen kaivannut Turun katuja ja sitä, että kalenteri on täynnä työvuoroja joihin mennä ja kavereita joita tavata. 

Niin Suomi-huumassa olen ollut että kaikki mitä kameran rullalle on tallentunut on vain hymyilevä naamani. Katsellaan nyt sitä sitten. Kunhan hiukan selviän tästä kotiinpaluuhumalastani lupaan itselleni antaa hiukan enemmän aikaa ja ajatusta tälle blogillekkin. 

Halusin vain kertoa miten ihana viikonloppu mulla oli. 

Ihanaa, aurinkoista, energistä ja iloista huhtikuista kevätviikkoa kaikille! 

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram