Suosikkisitaattini maailmassa kuuluu "rakastan nukkumista, sillä se on kuin aikakone aamupalaan". 

Ruoka on itselleni sydämen asia (sen onkin jo osa saattanut huomata aiemmista kirjoituksistani) ja aamupala on päiväni ehdoton kohokohta. Nälkä kurnii usein jo sopivasti heti sängystä noustuani ja parhautta on napsauttaa kahvin- tai teenkeitin päälle, istahtaa rauhassa alas ja nauttia aamiaista oikein pitkän kaavan mukaan. Aamupalan voimalla jaksan pitkälle, ja ilman sitä olen kiukkuinen känkkäränkkä-nälkäpeikko. Varsinkin viimeaikoina rakkauteni brekuja kohtaan on vain syventynyt - usein jo edellisenä iltana valmistelen itselleni jonkin herkullisen tuorepuuron tai chiavanukkaan jääkapin perälle odottelemaan, ja malttamattomana venailen pääseväni herkun kimppuun heti aamutuimaan. 

Aamupalavariaatioideni arsenaali on hupenematon: ruistoasteja avokadolla, tuorepuuroja, chiavanukkaita, smoothieita, perinteisiä puuroja, hedelmäsalaatteja, pannukakkuja... Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Nyt esittelen teille kuitenkin yhden päivän tehokkaasti (ja ennenkaikkea) herkullisesti käyntiin potkaisevan killerin aamupalan, joka syntyi ikäänkuin vahingossa blenderissäni toissa-aamuna. Tätä oli pakko saada heti uudestaan! 

Tarvitset:

Voimaruoka 360 annospussin suklaanmakuisena (n. 50g) 

3 rkl kaurahiutaleita

1 banaani

muutama kourallinen jäisiä mangoja 

Lisää ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Nauti myslin kera! 

Simple as that. Tuloksena on suussasulavan sileä ja ihanan pehmoinen suklaaherkku, joka maukkaudestaan huolimatta on todella terveellistä! Ihastuin Voimaruoka -smoothiepohjiin, sillä se yhdistelee kätevästi erilaisia superfoodeja eikä näin ollen tarvitse käydä ostelemassa jokaista purnukkaa kaupasta erikseen. Kävinkin tänään santsaamassa varastoja vanilijanmakuisella vastaavalla. :) 

Ihania aamupalahetkiä! ❤️

 

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram