Kun ihmiset kertoivat meille Cairnsin olevan tropiikissa, ei me taidettu Nooran kanssa sitä oikein kunnolla sisäistää. Jutun oikea laita paljastui meille oikeastaan vasta, kun kuumankostea ilma jo puski vastaan lentokoneesta ulos astuttaessa ja ympärillä levittäytyi vain vehreää sademetsää. Voiko oikeasti olla totta, että vain vajaa kolmen tunnin lentomatkan päässä suurkaupungista on luonteeltaan näin erilainen paikka, oikea paratiisi? 

Tää on just sitä, mitä kaivattiin. Hiukan vähemmän ihmisiä ja enemmän luontoa. Täällä sademetsän siimeksessä on ihan ällistyttävän vihreää ja ilma on tukahduttavan kuumaa ja kosteudesta raskas. Onneksi meidän kahdeksi yöksi varattu ilmastoitu hotellihuone on varustettu parvekkeella (aamupaloja parvekkeella, jes!!) ja pihalla oottelee pieni uima-allas palmupuineen. Mulla on tunne, että täällä me tullaan viihtymään. :) 

Edellisen postauksen pohdinnoista huolimatta molemmilla siis edelleen jalat tiukasti Australian maankamaralla - nää mimmit ei hevillä hätkähdä, saati anna periksi! Päivä kerrallaan eteenpäin, ja kyllä me täällä aateltiin roikkua ainakin niin kauan, kun pankkitilit on plussan puolella ja Suomessa elohopeat miinuksella. ;) 

Tää päivä on pyhitetty lennosta ja lyhkäsistä yöunista toipumiselle. Ollaan Nooran kanssa molemmat härkiä ja luettiin jostain unihoroskoopista, et härät tarvitsee vuorokaudessa 26h unta. Alan uskoa siihen, nimittäin siihen tahtiin vetelee hirsiä tämä kaksikko. :D Lahjakkaasti kuitenkin skipattiin taas kerran yks vierailu höyhensaarille sekä Australia-päivän että lennon vuoksi, ja ollaankin pyöritty tänään silmät enemmän tai vähemmän ristissä ympäri kaupunkia - palataan siis myöhemmin paremmin levänneinä! Nyt ilmastointi täysille ja hotellin puhtaisiin lakanoihin uinumaan. :)

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram