Musta on kuoriutunut muutaman viime vuoden aikana ihan hullu fiilistelijä. En edes huijaa tai yhtään liioittele, kun sanon, että mulla nousee vähintään kerran viikossa onnen/liikutuksenkyyneleet silmiin jostakin asiasta. 

Kaikista hauskinta mun mielestä tässä piirteessäni on se, että yleensä mun kyynelkanavat aukaisee joku ihan pikkujuttu. Luulin myös jossaan vaiheessa että fiilistelen vaan ulkomailla, mutta talvella meinasin pakahtua onnesta ruotsinlaivan kannella, kun Suomen saaristo näytti niin kauniilta. :D Jepjep... Juonkohan nykyään liikaa kahvia tai viiniä?? 

En valita, musta on ihanaa innostua ihan yksinkertaisimmistakin jutuista. Tultiin tänään El Nidoon ja istuttiin lounaalla rantaravintolassa kun huomasin hiekassa möngertävän ötökän. En tiedä mikä se oli, mutta näytti isolta koppakuoriaiselta, joka osaa lentää. Ötökällä oli hiekassa pieni onkalo, jota se määrätietoisesti kaivoi - yksitellen se kiikutti hiekanmurusen toisensa jälkeen onkalosta ulos. Olin ötökästä ihan sairaan innoissani ja selostin sen tekemisiä Nooralle suu vaahdossa, musta oli jotenkin niin siistiä, miten tuollainen pikkuöttiäinen pystyi olemaan niin määrätietoinen ja looginen 😂 Sydän meinasi särkyä, kun eräs mies vahingossa astui onkalon päälle ja se mureni! 😫

Mun parhaalla kaverilla on äiti, joka puhkeaa itkuun tosi helposti ja omakin äiti on aikamoinen itkupilli. Mitä vanhemmaksi tullaan, sitä enemmän me näytetään parhaan kamuni kanssa muistuttavan äitejämme tässä asiassa - kaverini on mua ehkä vielä vähän kovempi itkuiikka ja ollaan jo nuorena paruttu yhdessä esim rippikoulussa. Pahoin pelkään, että koulun kevätjuhlassa pillittäminen on periytyvä ominaisuus ja pahenee iän myötä. 🙈

(P.S Niin onnellinen fiilis joka päivä tästä mun omasta pikkublogista, olen niin kiitollinen itselleni, että pitkän mietinnän jälkeen pistin sen pystyyn! Kirjoitteluinnostusta on vaikka kuinka, ja luulenpa että jatkan runoilua myös Suomessa, jos juttua vain riittää. Vaikka kommenttiboksi onkin aika hiljainen, on ihan huippua nähdä melkein joka postauksessa kolminumeroinen kävijäluku ja noiden pinkkien sydämien lisääntymistä kirjoitteluiden alareunaan. Kiitos kaikki, jotka olette käyneet lukemassa! 💕) 

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram