Mulla matkustamisessa on aika pitkälti kyse siitä, että pääsee näkemään uusia paikkoja, kokemaan toisenlaista kulttuuria ja oikeastaan ihan vain olemaan jossain, missä ei ole ennen ollut. Tiedättehän sellaisen kutkuttavan tunteen, kun ei koskaan tiedä mitä tai ketä seuraavan kulman takaa ilmestyy? Olen aina ollut innoissani jo ihan pienestäkin reissusta, suuntautui se sitten sataan kertaan koluttuun Tukholmaan tai vaikka sitäkin tutumpaan Helsinkiin. Olenkin aina sanonut että mihin tahansa paikkaan, maahan, kaupunkiin tai metsään mulle lähtemistä ehdotetaan, olen varmasti mukana. Kaikkein tärkeintä on se reissussa olemisen fiilis ja uusi ympäristö. 

Siitä on aika tarkkaan kaksi vuotta kun viimeksi olen ollut näin, ihan vaan Suomessa paikoillani. Matkakuume, voi pojat että se kalvaa. Googlailen lentolippuja ja suunnittelen tulevia reissuja, mutta vilkaisu pankkitilille muistuttaa toki, ettei nyt ole siihen mahdollisuutta. 

Yllättävä henkireikä on kuitenkin löytynyt ihan täältä kotimaasta! Ulkomaillakin luonnossa liikkuminen on mulle aina tosi mieluista, joten miksei sitä tekisi täälläkin. Jo kahtena sunnuntaina ollaan kaverini Emmin kanssa pakattu reput ja eväät ja painuttu lähialueiden luontopoluille ja kansallispuistoihin. Niin virkistävää! 

Viime sunnuntaina kierreltiin Kurjenrahkan kansallispuistossa ja Emmillä oli kamera mukana. Vitsit tykkään näistä otoksista! Vähän luulen, että Emmin kädenjälkeä tulee blogissa näkymään uudemmankin kerran, ja jos kuvien ihailu innostaa enemmänkin, voi Emmin kädenalaa Instagramissa seurailla tilillä @valo153. 

Seuraava etappi voisi olla ulkosalla yöpyminen, ja ensi kesänä voisi ehkä pakata auton ja painella Norjaan. Kauniita luontoalueita läheltä ja kaukaa saa ehdotella meille kahdelle retkeilystä innostuneelle! 

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram