Langkawin saari lupaili etukäteen leppoista lomatunnelmaa paratiisimaisemissa ja sitä saari onkin tottatosiaan tarjoillut. Hiekka saaren rannoilla on vaaleampaa ja hienojakoisempaa kuin missään näkemässäni paikassa aikaisemmin, meri jatkuu silmänkantamattomiin asti täydellisen turkoosin sävyssä, toinen toistaan upeammat auringonlaskut värittävät taivaanrantaa, palmupuut huojuvat hiljalleen tuulessa ja kaikenkaikkiaan tunnelma on todella rento. TäälläKIN on hyvä olla. :) Mikähän siinä muuten on, että palmupuiden tuijotteluun ei tunnu koskaan kyllästyvän? 

Saarella on aika kivat mahdollisuudet sekä aktiviteettitäyteisiin tutkimusmatkapäiviin kuin myös rentoihin rantachillailuihin - ollaankin tasapainoiltu näiden kahden välillä aina fiiliksen mukaan. Suosikkipäivämme taisi olla perjantai, kun vuokrasimme hotellimme respasta auton ja käytimme päivän sen kanssa kiertelyyn. Meikäläisen kuskin taidot pääsivät koetukselle, kun istahdin ekaa kertaa automaattivaihteisen auton rattiin vasemmanpuoleisessa liikenteessä. :D Mun itsevarmuus autoiluun kasvoi ihan huimasti Kreikassa ja Espanjassa ja ilman siellä opittuja taitoja en olisi varmaan rattiin tohtinut istuakaan. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen homma luistikin suhteellisen huolettomasti, vaikka muutaman kerran risteyksessä käännyttäessä takaraivosta refleksit ohjasivatkin kaaran ihan väärälle kaistalle - onneksi oli apukuski matkassa. :D Autoilun lisäks päästiin edellispäivänä myös maailman pisimmän kaapeliradan Langkawi SkyCabin kyytiin, niin siistiääääää! Langkawin korkeimmalta kohdalta avautuivat niin hulppeat näkymät, että olivat ehdottomasti tunnin jonottamisen arvoisia.

Lomatunnelman ylläpitämiseksi ollaan puolestaan mm. istuttu ravintolassa viisi tuntia nauttien kolme ruokalajia ja kaksi pulloa viiniä, löhötty aurinkotuolissa hömppäkirjojen kanssa ja tietty nukuttu päiväunia. Päivän paras hetki on istahtaa illalla meidän hotellin ihanalle parvekkeelle nauttimaan auringonlaskusta. Alunperin suunniteltiin mahduttavamme Malesia-osuudelle vielä joku toinenkin saari, mutta päädyimmekin jäämään loppuajaksi Langkawille. 

Tuntuu, että aika vierii ihan huiman nopeeta tahtia - aika pelottavan nopeaa. Aika hauskasti satuttiin molemmat Nooran kanssa tänään lukemaan eri paikoista ajatus, että tulevaisuuden minä saattaa katsella takaisinpäin juuri tähän hetkeen ja kaivata sitä. Täytyy selkeästi siis pitää se mielessä. :) 

Hyvää energiaa loppuviikkoon!! ❤️

Kommentit (1)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram