Kuala Lumpur, Malesia. Mites tässä näin kävi? 

Näin reissussa päässä pyörii ihan jatkuvasti ajatuksia ja uusia ideoita. Onkohan se niin, että kun kroppa rentoutuu alkaa mieli laukkaamaan ylikierroksilla? Jo yksi kupillinen iltapäiväkahvia tai uusi, hyvän kuuloinen biisi Spotifysta saavat ajatukset sinkoilemaan ympäriinsä tavallista herkemmin. 

Olipa kyse sitten kymmenistä kahvikupeista joita ollaan viimeisen kuuden viikon aikana kumottu tai biisit, joita ollaan luukutettu, jokatapauksessa ollaan Nooran kanssa kuunneltu omia ja toistemme fiiliksiä entistä herkemmällä korvalla. Pitkästä aikaa, ehkä ekaa kertaa kunnolla yli vuoteen meidän molempien fiiliksiä väritti koti- ja Suomi-ikävä. Jollain hassulla tapaa Australia ei ehkä tuntunutkaan oikein meidän paikalta ja kesä Suomessa kaikkien rakkaiden keskellä niin houkuttelevalta. 

Läntättiin sormi kahdelle kohtaa Aasiaa: ensimmäisenä niistä Malesia ja kuukauden päästä suuntana Filippiinien Palawan.  Laitettiin siis reissusuunnitelma ja matkabudjetti kokonaan uusiksi - nyt nautitaan ihan täysillä! Australia oli upea, enkä vaihtaisi noita viittä viikkoa mihinkään, mutta nyt on uusien seikkailujen aika. 

Ja rehellisesti sanottuna, olen aina halunnut tehdä tällaisen matkan. Tavattiin eilen Petronasin Twin Towersin huipulla suomalaisperhe, ja reissusuunnitelmaamme ääneen kuvaillessani piti itsekin vähän pysähtyä ihmettelemään. Singaporesta Australiaan, Gold Coastilta Kuala Lumpuriin. Keskiviikkona suuntana Langkawi ja maaliskuun puolessavälissä pääsen vihdoin Filippiineille. MITÄ! 

Eilen selaillessamme kännykkäkameran rullalta muistoja tähänastisesta reissusta euron mojitot toisessa kädessämme Kuala Lumpurin Chinatownissa ei voinut kuin hymyillä maailman leveintä hymyä. Niin meidän näköinen reissu! En malta odottaa, mitä seuraavat kuusi viikkoa vielä tuovat tullessaan. :) 

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram